LIGA 1  ·  CLINCENI - HERMANNSTADT 0-2

CLINCENI - HERMANNSTADT 0-2 Anamaria Prodan l-a lăudat pe Ruben Albes: „Le-a dat clasă! Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc”

Anamaria Prodan // Captură TV Telekom Sport
Anamaria Prodan // Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 21:29 / Actualizat duminica, 02 august 2020 18:49

Anamaria Prodan a vorbit la finalul meciului Clinceni - Hermannstadt 0-2 despre rezultatele excelente ale lui Ruben Albes.

Impresara e implicată la Sibiu prin fiica sa, Rebecca, patroana din acte a clubului.

„Nu le-am făcut nimic, le-am adus antrenor. Şi avem relaţia asta cu jucătorii, avem o familie minunată. Lumea critică, lumea nu are răbdare. Eu niciodată nu fac paşi aşa, de nebună, cum au spus toţi că am făcut şi am dat afară un antrenor (n.r. pe Vasile Miriuță). Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor. Știam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă, cum au spus ei. Le-a dat clasă ca fotbal, ca ţinută şi ca imagine. 

I-am explicat că românii au aşa, o doză mai mare de invidie câteodată, şi femeile parcă sunt mai îngăduitoare. Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru TV Telekom Sport. 

Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (24)
Mihai Buzea  •  02 August 2020, 12:54

DINAMO BBBBBBB!

iung811  •  02 August 2020, 12:14

Nevertebratelor, ati sters de tot comentariul?

Mihnea Ilie  •  02 August 2020, 10:00

Zise...in infinita-i intelepciune,sexy-ofilita Prodan...

Vezi toate comentariile (24 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1