FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL 2-3

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Gică Hagi, prima victorie din istorie în play-out! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 14:30

Viitorul s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-2, și se distanțează în fruntea clasamentului din play-out. 

Ce diferență între meciurile din sezonul regulat și cel de astăzi. Ambele partide directe se încheiaseră la egalitate, scor 0-0. Acum am avut parte de un adevărat recital, unul deschis în minutul 19 de Cristi Ganea cu un șut splendid din afara careului. Cebotaru a egalat chiar înainte de pauză. 

Clinceni - Viitorul, pe contre 

Repriza secundă a început în forță. Adrian Șut a făcut 2-1, apoi au urmat două decizii la limită ale arbitrului de centru. Viitorul a profitat, a restabilit egalitatea dintr-un penalty transformat de Gabriel Iancu și a obținut victoria datorită reușitei lui Rivaldinho din minutul 78.   

Viitorul obține prima victorie din istorie în play-out și ajunge la 24 de puncte. Clinceni e prima deasupra locului de baraj, cu 14 puncte.  

Programul etapei #2 din play-out

Clasament play-out

FINAL » Clinceni - Viitorul 2-3

  • Au marcat: Cebotaru '44, Ad. Șut 55 / C. Ganea '20, G. Iancu 74 (pen.), Rivaldinho 78
  • Vezi VIDEO de la meci
  • Cristi Ganea nu mai marcase din aprilie 2018, într-un egal 3-3 cu Craiova

Live + Statistici

Echipele de start

Clinceni: Miguel Santos -  Kontoes, R. Patriche (cp), Humanes, M. Dobrescu - E.Cebotaru, Al. Albu - Merloi, Al. Buziuc, Ad. Șut - Jakub Vojtus.
Rezerve: Vâlceanu - Markovic, G. Matei, Ventura, R. Ion, Bejan, Moussa
Antrenor: Ilie Poenaru 

Viitorul: Căbuz - R. Boboc, V. Ghiță, Mladen, De Nooijer - A. Ciobanu, Artean, C. Ganea - G. Iancu - Rivaldinho, Zoua
Rezerve: Tordai - Edjouma, Dussaut, L. Munteanu, Pitu, Casap, A. Chițu
Antrenor: Gică Hag

Stadion: Clinceni Arena
Arbitru: Lucian Rusandu // A1: Vladimir Urzică; A2: Marius Marchidanu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO Eric dezvăluie de ce a plecat de la Viitorul: „Gică Popescu m-a făcut bucătar! Nu meritam să fiu tratat așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
badeadorian
badeadorian  •  07 Martie 2020, 19:20
Postat de valyomanid4 pe 07 Martie 2020, 16:25

Badie, ca fost arbitru, ce parere ai de loviturile indirecte din careu, ma refer la cele in care practic nu se respecta regulamentul :))) "zidul" la 9,15m ? Dupa parerea mea, ar trebuie sa se permita executarea loviturii cum se face la rugby, adica sa se mute balonul mai in spate pe aceeasi directie !

Salutare ....am vazut tarziu intrebarea ...am fost plecat imediat dupa meci !! Ai dreptate ...lovitura ar trebui mutata la 9,15 m de linia de poarta ...este un dezavantaj sa executi cu un zid la 6 metri . Dar regulamentul asta precizeaza acum , sa speram ca o sa existe o modificare in viitor !!.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2020, 16:54
Postat de roja_azul76 pe 07 Martie 2020, 16:51

Nu stiu de unde i-au scos, dar asta este lipsa de respect pentru competitie! O mare bataie de joc, intr-un fotbal oricum sarac si fara perspective!

Just. Penalty-ul de astăzi și golul anulat de ieri sunt greșeli care nu mai țin de latura erorilor umane, ci de alte lucruri.

roja_azul76
roja_azul76  •  07 Martie 2020, 16:51
Postat de cpt.ahab pe 07 Martie 2020, 16:41

Da. Caricaturile astea ( Coza Nostra, Rusandu) sunt scoase de la naftalină taman acum, când se apropie finalul și fiece punct contează!

Nu stiu de unde i-au scos, dar asta este lipsa de respect pentru competitie! O mare bataie de joc, intr-un fotbal oricum sarac si fara perspective!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează