FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Clubul Manchester City, interesat de Ciprian Marica - presa germana

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Potrivit Financial Times Deutschland, lotul campioanei Germaniei ar trebui completat cu Ciprian Marica, dar negocierile cu clubul ucrainean dureaza foarte mult. "Nu au nevoie de banii pe care ii oferim noi, ceea ce complica mult lucrurile. Dar jucatorul vrea sa plece de la Donetk", a precizat managerul echipei din Stuttgart, Horst Heldt.

Presa germana scrie ca VfB Stuttgart, campioana Germaniei, se straduieste in continuare sa il transfere pe atacantul Ciprian Marica de la sahtior Donetk, dar ca acum trebuie sa lupte si cu clubul din Premier League, Manchester City, care s-a aratat interesat de jucatorul roman.

Formatia Manchester City, care a incheiat sezonul trecut in Premier League pe pozitia a 14-a, este antrenata in prezent de suedezul Sven-Goran Eriksson, fostul selectioner al Angliei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează