FOTBAL  »  LIGA 1  »  DECIZIE CNCD

CNCD va decide luni dacă se va autosesiza în privinţa declaraţiilor lui Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2009 00:00

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Roxana Truinea, a declarat, vineri, că o decizie referitoare la afirmaţiile cu tentă rasistă făcute de Gigi Becali la adresa fanilor Rapidului va fi luată luni, în cadrul unei întruniri a membrilor.

"În cadrul unei şedinţe care va avea loc luni, la sediul CNCD, se va lua o decizie referitoare la declaraţiile pe care patronul Stelei le-a făcut la adresa suporterilor clubului Rapid şi a patronului echipei, George Copos. Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării se poate autosesiza doar în cazul în care membrii săi constată că s-a încălcat flagrant legislaţia. Dacă George Becali va fi găsit vinovat, riscă să fie avertizat sau amendat", a spus Truinea, care a mai precizat că la întrunirea de luni se va ţine cont şi de antecedentele finanţatorului grupării din Ghencea, care nu va beneficia de imunitatea de europarlamentar.

Patronul Rapidului, George Copos, a cerut, vineri, Comisiilor din cadrul FRF şi LPF să sancţioneze "cu severitatea cuvenită intoleranţa rasială" a lui Becali şi, în plus, aşteaptă să se autosesizeze Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Într-o intervenţie telefonică la Telesport, Becali a spus că nu le dă niciun bilet fanilor rapidişti pentru meciul din Ghencea, care se va desfăşura cu porţile închise, numindu-i pe aceştia "ţigani": "Ţiganii ăştia de la Rapid mă înjură la Piatra Neamţ, la Ploieşti, la Bacău! Nu o să intre niciun rapidist în Ghencea, ţiganii să se ducă la ei acasă să înjure! Dacă mă uit bine, şi Copos este la fel ca ei, ţigan. Este cam bruneţel şi are tenul închis la culoare. Am vorbit cu Copos şi m-a luat cu vrăjeli comuniste. I-am spus că la mine în casă singurul regulament care se respectă este cel făcut de mine. Nu-i dau decât jumătate de bilet şi să văd acum cum vine el la meci sau cum o să vină cu rapidiştii lui".

sursa:newsin
 

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (24)
 •  10 Octombrie 2009, 18:26

Este un mesaj pentru toti stelisti retineti si cititi cu mare atentie. Daca il votati pe Gigi Becali ar putea sa investeasca mai mult in clubu steaua si ar putea sa aduca niste jucatori de valoare. Gigi Becali Presedinte

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  10 Octombrie 2009, 00:46
Postat de ockiu pe 10 Octombrie 2009, 00:22

eh ce sa-ti spun iote unde statea suporterul stelei ala de-a facut 3 facultati si doctorate prin america ... "meii ma lesi" - doar cine nu vrea nu vede ca acest personaj jiji face foarte mult rau clubului STEAUA. cat priveste chestia zisa de acelasi personaj - dupa mine nu cred ca s-a referit la cei de etnie rroma. pur si simplu ia numit pe toti scandalagii din galeria rapidului - atat il duce capu` pe-acest individ ce sa-i facem?!

Daca cei care au ceva de impartit si sunt contra lui Gigi ar avea IQ-ul tau si comportamentul tau civilizat, nu ar fi nici o problema... Gigi nu are nimic cu tine, nu are nimic cu cei dispusi sa il conteste civilizat si in conformitate cu legile Romaniei. Daca insa in adunari publice ( pe stadion, pe strada) aduci injurii oricarei persoane, inclusiv lui , esti in afara legii.. Deci in loc de beep beep in gura Becali trebuie sa strigati doar JOS BECALI ! BECALI AFARA DIN GHENCEA ! etc.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  10 Octombrie 2009, 00:44
Postat de ockiu pe 10 Octombrie 2009, 00:28

ete neah - un mare huligan (dupe spusele tale de intelept): Gabi Balint: "Steaua ar trebui să-şi schimbe numele în Gigi S.R.L."

Multumesc ca imi dai dreptate. Ce a vrut sa spuna Balint cu asta - dar tu nu ai inteles - a fost urmatorul lucru : Gigi este patron la Steaua, este unic investitor, este proprietarul Stelei, deci DACA VREA, poate sa schimbe denumirea Stelei si in 'S.C. RAZBOINICUL LUMINII S.R.L' cu conditia ca acest nume de S.R.L sa nu fie deja ocupat la OSIM. Ai inteles acum ?..:) FORZTA GIGI ! SCAPA-NE DE HULIGANI !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează