FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - TWENTE 0-0

Co Adriaanse: "Bălace a fost cel mai bun de la Vaslui"

FC Vaslui a pierdut
FC Vaslui a pierdut "dubla" cu Twente şi va juca în play-off-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 23:55

Antrenorul echipei Twente Enschede, Co Adriaanse, l-a remarcat pe Silviu Bălace din echipa lui Viorel Hizo, apreciind că l-a blocat bine pe Bryan Ruiz

"M-am bucurat pentru că am avut o posesie bună. Am venit să jucăm ofensiv, drept dovadă bara pe care am avut-o şi ocazia lui John. Mi-a plăcut cum a jucat Bălace de la FC Vaslui, acesta fiind pericolul cel mai mare pentru echipa noastră, după ce a cîştigat multe dueluri în faţa lui Ruiz, un jucător ofensiv care se retrage mai greu.

Dar, după primele 20 de minute situaţia s-a rezolvat şi nu au mai apărut aşa multe ocazii pentru Vaslui. Pentru play-off-ul Ligii nu am o favorită ca adversar şi cred în şansele de calificare în grupe, având în vedere că avem un grup puternic, cu multe calităţi", a spus Co Adriaanse.

FC Vaslui a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, în compania olandezilor de la Twente Enschede, în manşă secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, formaţia Twente Enschede a învins cu scorul de 2-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
luciano86
luciano86  •  04 August 2011, 01:31

Asta e.. acum sa vedem ce face Otelu...

alexandru_p
alexandru_p  •  04 August 2011, 00:59
Postat de vladutz13 pe 04 August 2011, 00:38

Asta spune tot despre cum a jucat Vasluiul.... Balace e un om constincios, joaca intotdeauna la maxim, dar maximul lui nu inseamna prea mult.... multi dintre ceilalti au fost penibili. Nu inteleg de ce l-au tinut pe Wesley atat de retras... parca a fost mijlocas defensiv.

cica wesley era acolo ca sa construiasca. au fost penibili. hizo le'a zis asa: cum prindeti mingea o aruncati repede in fata si fugiti dupa ea, ne grabim, n'avem timp de constructie, trebuie sa inscriem rapid. sunt absolut sigur.

vladutz13
vladutz13  •  04 August 2011, 00:38

Asta spune tot despre cum a jucat Vasluiul.... Balace e un om constincios, joaca intotdeauna la maxim, dar maximul lui nu inseamna prea mult.... multi dintre ceilalti au fost penibili. Nu inteleg de ce l-au tinut pe Wesley atat de retras... parca a fost mijlocas defensiv.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează