FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Coaliție monstruoasă anti-Bratu!? Miriuță face o dezvăluire șocantă: "Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Așa mi s-a întâmplat și mie"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 19:57

Vasile Miriuță, predecesorul lui Florin Bratu în "Ștefan cel Mare", lansează o ipoteză șocantă: jucătorii l-ar fi sabotat pe antrenor în eșecul de vineri seara de la Iași, 0-1.

"Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Nu le dau numele, dar sunt acolo încă vreo doi. Când se întâmplă ceva, ei ştiu dinainte. Sunt convins că aşa mi s-a întâmplat şi mie. Aşa a fost şi la Bratu. Se ştia că pleacă şi cam asta a fost aseară.

Vor schimba antrenorul cum au făcut-o în ultimii ani: Rednic, Andone, Contra, Miriuţă, Bratu. Lucrurile vor merge ca până acum. Nimic nu se va schimba. S-au făcut nişte transferuri care nu au valoare de Dinamo Bucureşti. Am văzut exact cum merg lucrurile acolo.

Chiar nu mă interesează cine merge antrenor. Poţi să pui pe oricine antrenor, dacă treaba merge la fel. Nu vreau să-mi găsesc scuză, dar mie mi s-au vândut 5 jucători într-o lună, jumătate de echipă. Îl vindeau şi pe Nistor, dacă se înţelegeau. Performanţă nu se vrea acolo. Nici nu mai ştiu care este scopul. Dacă nu investeşti, poţi să-l aduci şi pe Klopp de la Liverpool antrenor. Nu face nici el nimic", a spus Miriuță, la Look Sport.

Miriuță a pregătit-o pe Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018, fiind demis după ce a ratat calificarea în play-off. 

Vezi și: Ilie Dumitrescu se implică în scandalul de la Dinamo: "De acolo au început toate problemele"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (104)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Septembrie 2018, 09:40

Bai Miriuta!Incearca sa te angajezi mai intai ajutor de paznic la baza Saftica-postul principal e ocupat!Acolo ai sa asisti la toate antrenamentele echipei Dinamo!Cu antrenori adevarati!E,ce vei vedea tu,ce iti va explica si paznicul titular,poate,poate, te mai dumiresti si tu cum e cu meseria aia de antrenor!Incearca!Esti inca tanar!

mosvasile
mosvasile  •  23 Septembrie 2018, 09:26

Doar Mircea Lucescu reusise sa rezolve problema apararii la Dinamo!Apoi-mai incoace-Dario Bonetti!De altfel Bonetti a fost ultimul care a mai adus trofee la Dinamo!Nu stiu daca Negoita e dispus sa-i dea salariul pe care il va cere!Probabil undeva la 10 mii/luna!Negoita vrea tot din astia la o mie/luna,care accepta oricat numai sa-si treaca Dinamo in cv,fara sa-si dea seama ca asta ar putea sa le dauneze la cv!

utraian
utraian  •  23 Septembrie 2018, 00:16

Generatia de aur n-ar fi existat fara tehnicieni, cei mai multi ramasi fara nume

Vezi toate comentariile (104)
Comentează