FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Adi Ilie l-a șocat pe Codin Maticiuc: „Ar putea să bage casele de pariuri în faliment!”

Actorul și influencerul Codin Maticiuc, 42 de ani, e impresionat de acuratețea pronosticurilor lui Adrian Ilie (48), fost mare fotbalist al echipei naționale.
Actorul și influencerul Codin Maticiuc, 42 de ani, e impresionat de acuratețea pronosticurilor lui Adrian Ilie (48), fost mare fotbalist al echipei naționale.

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 17:57 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 18:26

Actorul și influencerul Codin Maticiuc, 42 de ani, e impresionat de acuratețea pronosticurilor lui Adrian Ilie (48), fostul mare fotbalist al echipei naționale.

Într-un videoclip postat pe contul lui de TikTok, Maticiuc susține că el și Ilie frecventează același restaurant, alături de prieteni, unde urmăresc meciuri de fotbal. Nu lipsesc nici pariurile, capitol la care Codin afirmă că fostul atacant de la Steaua și Valencia excelează.

Presa din Italia i-a făcut portretul lui Ciprian Tătărușanu » Ce au remarcat italienii la conturile de pe rețelele sociale ale soției portarului
RELAȚIE
Presa din Italia i-a făcut portretul lui Ciprian Tătărușanu » Ce au remarcat italienii la conturile de pe rețelele sociale ale soției portarului

Codin Maticiuc, impresionat de Adrian Ilie: „Dacă ar posta, ar reuși să bage în faliment casele de pariuri”

Maticiuc a oferit și un exemplu. La 2-0 pentru Villarreal contra celor de la Real Madrid în „sferturile” Cupei Spaniei, Adi Ilie a pariat pe victoria campioanei Europei. I-a ieșit, trupa lui Ancelotti s-a impus atunci cu 3-2.

@codin_maticiuc

♬ original sound - Codin Maticiuc

„Haideți să vă povestesc ceva ce mi se întâmplă de ceva vreme. Merg la o cârciumă la mine în cartier și suntem câțiva clienți de-ai casei, ne vedem acolo aproape în fiecare seară. Eu, cu gașca mea, avem o masă. Adrian Ilie, faimosul jucător al naționalei, are și el o masă. Avem televizor, ne uităm la meciuri, fumăm narghilea, mâncăm. 

Omul ăsta întotdeauna spune cine câștigă și care e scorul corect! S-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de două ori, am zis că e normal, mai știe omul, le nimerește, a jucat fotbal. Dar la Villarreal - Real Madrid s-a întâmplat ceva incredibil. La 2-0 pentru Villarreal, el zice că bate Real, a și pus la pariuri pe Real. 

«Bă, Adi, te rog eu mult de tot, e 2-0 pentru Villarreal, joacă ăștia bine, e călărită Realul». «Nu, nu, câștigă Real Madrid», zice el. Băi, parcă omul e din viitor și s-a întors în trecut să ne spună ce s-a întâmplat. Am văzut că n-are conturi de socializare. Cred că îl plătesc casele de pariuri să n-aibă conturi de socializare și să nu posteze (n.r. - râde). Omul ăsta e de plătit, jur, ca să nu posteze! Dacă ar posta, ar reuși să bage în faliment casele de pariuri”, a povestit Maticiuc.

Cifrele lui Adi Ilie

  • 16 trofee: 8 cu Steaua (4 titluri, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României), 3 cu Galatasaray (2 titluri, 1 Supercupă a Turciei), 4 cu Valencia (1 titlu, 1 Cupă a Spaniei, 1 Supercupă a Spaniei, 1 Cupă Intertoto) și 1 cu FC Zurich (1 Cupă a Elveției)
  • 13 goluri pentru naționala României, în 55 de partide. A participat la 3 turnee finale: Euro '96, CM '98 și Euro 2000
  • 22 de goluri în cupele europene (54 de meciuri)
+30 FOTO

Vezi și:

Replica prin care Shakira și-ar fi dat seama că Pique o înșală: „A închis și a angajat detectivii”
RELAȚIE
Replica prin care Shakira și-ar fi dat seama că Pique o înșală: „A închis și a angajat detectivii”
Ce au ratat nemții » Isco și frumoasa iubită nu mai ajung la Berlin: „Păcat!”
GERMANIA
Ce au ratat nemții » Isco și frumoasa iubită nu mai ajung la Berlin: „Păcat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
VanBasten
VanBasten  •  04 Februarie 2023, 06:59

Ilie stie ca fcsb va lua bataie de la CFR.

tristan
tristan  •  03 Februarie 2023, 12:40

tin minte acum 10-15 ani o faza...eram la o casa de pariuri si in fata mea pusesese in italian vreo 1000 de lei pe Inter-Empoli pronostic 2...era smabat si meciul era a doua zi...m am mirat atunci...cat s a terminat meciul?Inter-Empoli 0-1...cum nimerise tipul ala pronositicul?cum a fost asa sigur sa puna atatia bani?oricum era cota mare pt victoria lui Empoli ..9 sau 10...ceva de genu asta....1000 de lei acum 10-15 ani erau cam cum ar fi acuma 2 000 de lei ca putere de cumparare..

flob
flob  •  03 Februarie 2023, 08:11
Postat de supereduardo10 pe 02 Februarie 2023, 19:26

Ce-mi place asta maine poimaine e mare actor Maticiuc asta :)) Are toate rolurile si aparitiile platite . Oricum cred ca nici nu stie unde este ATF ul :))) si voi va uitati in gura lui te pomenesti ca ati postat si moca prostia asta :))))

Vezi, îți ieși totul de-a gata de la tv. Dar treci peste petrecerile și mondenitățile lui și vezi in ce investește el. Opa ...o să vezi ceea ce nu face statul, un spital. Cat despre filme, din ce știu, are ceva studii de specialitate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează