FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Cohn avertizează Dinamo: "Să nu ajungeţi să visaţi la locul 6!”

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 20:13

Vladimir Cohn, fost acţionar şi vicepreşedinte în Ştefan cel Mare, critică actuala conducere pentru modul ineficient în care manageriază clubu.


Dinamo trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, cu datorii cifrate la aproximativ 6 milioane de euro. Jucătorii au restanţe de luni bune, iar la nivelul staff-ului tehnic planează mari incertitudini, întrucît Ioan Andone vrea să plece de la club. Fostul acţionar Vladimir Cohn critică managementul din prezent al clubului din Ştefan cel Mare. "E mare diferenţa dintre realitatea crudă din contabilitatea lui Dinamo şi declaraţiile sforăitoare ale conducerii. Noul Dinamo nu se poate construi aşa cum s-a făcut în ultimul timp. Ai jucători care nu sînt plătiţi cu lunile. Ăsta-i management? Cum vrei să faci performanţă cu jucători înfometaţi? Singura soluţie de salvare e să se rezolve problemele, să existe stabilitate financiară", a spus Cohn.

Omul de afaceri e deranjat şi de faptul că în Ştefan cel Mare se vorbeşte doar de vînzările jucătorilor valoroşi, precum Torje şi Alexe: "Îmi doresc sincer ca Dinamo să nu ajungă să viseze la locul 6! O altă problemă e că marile cluburi nu vorbesc de vînzări de jucători, ci de achiziţii. Or, acum se gîndesc cum să-i vîndă pe Torje şi Alexe. Mulţi oficiali de la Dinamo trăiesc într-o viaţă paralelă cu cea reală. Îşi bat joc de mulţi jucători, iar un caz elocvent este Ema Dolha".

"Cum să faci performanţă cu jucători cărora vrei să le dai 5.000 de euro pe lună? Dinamo nu e Galaţi să aibă tineri flămînzi de performanţă, cu salarii mici, aici trebuie să bagi mîna adînc în buzunar dacă te aştepţi la spectacol!"
Vladimir Cohn, fost acţionar Dinamo

Playtech: ȘOCANT! Cum s-au îmbrăcat oamenii la înmormântarea lui Petrică Cercel. E ceva unic în România


Comentarii (11)
fcgeo
fcgeo  •  09 Iunie 2011, 19:24

(urma)NEFIIND CORECTI NICI REZULTATE NU O SA AVETI.

fcgeo
fcgeo  •  09 Iunie 2011, 19:23

"O altă problemă e că marile cluburi nu vorbesc de vînzări de jucători, ci de achiziţii. Or, acum se gîndesc cum să-i vîndă pe Torje şi Alexe. Mulţi oficiali de la Dinamo trăiesc într-o viaţă paralelă cu cea reală. Îşi bat joc de mulţi jucători, iar un caz elocvent este Ema Dolha". "Cum să faci performanţă cu jucători cărora vrei să le dai 5.000 de euro pe lună? " CORECT SI BINE SPUS AS MAI ADAUGA EU: UNII PLATITI CU 5000 SI ALTII 280 000 PENTRU UN SIMPLU MOTIV CA ACESTIA (ultimii) AU SANGE ROSU IAR CEILALTI NU . PLATA SI RASPLATA PENTRU UNII PLATITI IN AVANS SI CEILALTI DUPA 4 LUNI 5 LUNI SAU CAND ISI ADUC AMINTE. NU E CORECT.NEFIIND CORECTI NICI REZ

ciuba
ciuba  •  09 Iunie 2011, 15:52

De ce nu vindeti ma actiunile?.....nu sunteti in stare?...plecati

Vezi toate comentariile (11)
Comentează