FOTBAL  »  Superliga  »  #COLECTIV

#COLECTIV // FOTO Mesajul afișat de galeria lui Dinamo, la 4 ani de la incendiul din clubul Colectiv

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 10:30

Cei aproximativ de 300 de fani dinamoviști prezenți aseară la duelul cu Foresta Suceava din Cupa României, câștigat cu 4-0, n-au uitat de victimele tragediei de la Colectiv. Pe 30 octombrie s-au împlinit 4 ani de la incendiul care a curmat viețile a 65 de oameni.

„Încă mai arde, încă mai doare / Au trecut 4 ani de nepăsare”, a fost mesajul afișat de PCH pe durata meciului.  

#COLECTIV // FOTO Mesajul afișat de galeria lui Dinamo, la 4 ani de la incendiul din clubul Colectiv

În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu devastator a izbucnit în incinta clubului Colectiv din Capitală. În total, 65 de tineri și-au pierdut viața, într-una dintre cele mai mari tragedii din istoria recentă a României. 

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Negoiță i-a unit! Fanii dinamoviști, momente speciale alături de jucători după calificarea în „sferturile” Cupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
q2016
q2016  •  31 Octombrie 2019, 11:47

Traim vremuri complicate, cu parnaiasi care fac legi si tradatori care pretind ca ofera libertati gloatei. Si totusi, ar trebui sa pastram netatuat cu obisnuinte cool macar instinctul de conservare... Cand dai foc la artificii infipte in burete fara sa banuiesti ca vei incendia cladirea, este absurd sa cauti vinovati la primarie, la pompieri sau printr-un spital adormit. Ne dam foc singuri, iar mai apoi tragem pe altii la raspundere ca nu s-au miscat suficient de rapid ca sa ne salveze. "Colectiv" este o cumplita tragedie reala, dar o cauza falsa. Corolar => iau in fiecare zi un microbuz sofat nebuneste de un inconstient (se intampla ASTAZI, zilnic) => dupa ce se va fi intamplat accidentul (bomba cu ceas...), voi da vina pe sofer? Eu oare am vreo vina ca-l finantez pe sofer?

1168347183208134
Kis Marius  •  31 Octombrie 2019, 11:43

Banner galerie PPS U Cluj : Revolutie , Mineriade, Colectiv , 10 August, adevarul mereu ascuns de un sistem injust !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Octombrie 2019, 11:26

Păi, de! Morții cu morții, profitorii situației cu profitorii, iar justiția aia independentă, de grija căreia au murit haștagiștii, s-a făcut și se face că plouă! Evident, subiectul a reapărut în discuție exact în campanie, ca să-și mai tragă cine trebuie niște capital electoral. Deși, în acești patru ani de nepăsare a justiției, nu i-am văzut niciodată supărați din cauza tărăgănării, până spre mușamalizare, a cazului! Acolo a fost o crimă, iar adevărații vinovați au înaltă protecție!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează