FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Colegul le-a devenit șef » După doar două antrenamente alături de Dică, steliștii au numai cuvinte de laudă pentru noul antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 09:52

Șase dintre actualii jucători ai Stelei au evoluat în aceeași echipă cu Dică, iar Gabriel Enache vorbește despre noua experiență de la echipă.

"Avem un antrenor nou, care mi-a fost și coleg, dar sunt două situații total diferite. Nu e deloc greu să fac această diferențiere. Atunci îmi permiteam mai multe cu el, ca și coleg, acum este antrenorul meu și trebuie să am respect față de el, să îl ascult la antrenament și să joc la meci ceea ce-mi cere.

Eu nu văd nicio schimbare la el. Are bun-simț, un tip cu foarte mare experiență în fotbal și foarte înțelegător. Când am fost colegi eu eram copil și dintre toți jucătorii cu experiență de acolo, el m-a luat lângă el și mi-a explicat multe lucruri", a spus Enache în cantonamentul din Slovacia.

"Este o mare schimbare pentru mine! E un lucru pe care l-am visat mereu și cred că orice antrenor din România își dorește să antreneze Steaua"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Antrenorul de 37 de ani a fost coleg de vestiar cu mai mulți jucători pe care acum îi va avea de antrenat și care trebuie să-i asculte indicațiile. Dică a jucat la CS Mioveni cu Gabriel Enache și cu Eduard Stăncioiu la CFR Cluj. Nicolae a trecut în carieră și pe la noua campioană a României, Viitorul, și a fost unul dintre partizanii promovării echipei în prima ligă în 2012. A jucat cu Mihai Bălașa, Denis Alibec și Florin Tănase, dar și cu cel mai nou transfer al roș-albaștrilor, Ionuț Larie, venit acum din Gruia.

"Dică e un om cu calitate care a avut ocazia să lucreze cu majoritatea jucătorilor pe care îi are acum la Steaua. E o provocare, îl va motiva să dea tot ce are mai bun. E un învingător, chiar și când participa cu noi la antrenamente trăgea cot la cot cu noi"
Claudiu Keșeru, fost jucător Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  12 Iunie 2017, 11:10

Fundasi centrali cănd luăm!? Polonezul ăla de la Poznan care rămănea liber de contract a semnat cu Rostov din Rusia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează