FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Colțescu a influențat discursul lui Rădoi de la pauză: "Doar despre asta am vorbit cu ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 10:44

Mirel Rădoi a dezvăluit ce le-a spus elevilor săi la pauza meciului dintre Astra și Steaua, după ce în prima repriză arbitrul Sebastian Colțescu le-a anulat roș-albaștrilor două goluri valabile.

"Noi la pauză am vorbit doar de greșelile din prima repriză ale arbitrului. Nici n-am mai avut timp să le spun ceva despre tactică.

Am încercat să le redau încrederea, dar vă dați seama că e greu după ce s-a întîmplat", a spus Rădoi la conferința de presă de după meci.

Partida dintre Astra și Steaua s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-0, iar pînă la finalul jocului roș-albaștrii au mai avut un gol anulat pentru un ofsaid inexistent.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 August 2015, 00:08
Postat de sexilian pe 13 August 2015, 13:09

bine zis,la munca hotilor.

hotii sunt aia de la rapid,a fost mafie la meciu asta

sexilian
sexilian  •  13 August 2015, 13:09

bine zis,la munca hotilor.

cristi1481
cristi1481  •  13 August 2015, 13:02

Astept raspuns din partea GSP. Multumesc anticipat! Stiti care e problema de fapt? Si de ce aceste mizerii inca se intampla? Pentru ca toti sunt corupti! Spuneti-mi si mie ce se va intampla acum? Evident e retorica intrebarea: NIMIC! Coltescu va arbitra in continuare. Si asta o stim cu totii pentru ca nu e primul meci pe care-l face praf. In cel mai rau caz ii vor da o suspendare de cateva meciuri, vacanta venita perfect dupa ce si-a primit "potul". Meciul se va rejuca? Evident nu! S-a intamplat asta vreodata? Se vor da cele 3 goluri Stelei? Evident nu! S-a intamplat asta vreodata? Se va judeca pentru viciere de rezultat? Apropo de ce exista termenul asta "viciere de rezultat"??? L-a aplicat cineva vreodata? Rog un editor GSP sa-mi zica si mie, sau mai bine sa scrie un articol (ca nu sunt singurul interesat) cu ce ar trebui facut acum pentru a rezolva problema. Care sunt mijloacele legale prin care Steaua isi poate recupera cele 3 puncte? Probabil o sa-mi ziceti ca e imposibil. Va zic eu ce este posibil si ce voi face eu personal, pentru ca este singurul lucru care depinde de mine si pe care-l pot face. Nu mai platesc vreun abonament TV pentru meciuri, nu mai cumpar vreun bilet la vreun meci vreodata, asta ca asemenea arbitri sa nu mai castige bani de pe urma mea si nu ma mai uit la vreun meci romanesc vreodata, astfel incat sa-mi protejez sanatatea si starea de bine. Ne consumam aiurea in timp ce nimanui cu drept de veto nu-i pasa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează