FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 1-1

Colțescu e acuzat din lojă, după Botoșani - Astra: "Are nevoie de inteligență"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 22:59

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, acuză maniera de arbitraj a lui Sebastian Colțescu din remiza cu Astra, scor 1-1.

"Cred că a greșit Colțescu. Avem un campionat de arbitraj, nu de fotbal. Ne-a îngălbenit fără rost. Roman s-a dus ca un căpitan de echipă să îl întrebe de ce a dat cartonaș galben. Un arbitru corect trebuie să ducă jocul spre spectacol, are nevoie de inteligență. Când iei 3 galbene în primele minute, îți piere tot curajul.

Noi avem nevoie de spectacol. Nu dau vina pe el că am pierdut un punct sau două. Noi încercăm să jucăm, vin mii de oameni în tribune, dar există lucruri elementare pe care trebuie să le respecte. Mă gândeam că luăm un roșu, simțeam asta", a declarat Iftime la TV Digi Sport. 

În minutul 82 al partidei din această seară, Andrei Dumitraș de la gazde a văzut "roșu" direct pentru o intrare cu talpa înainte. 

Vezi și: Remarcatul serii, Hervin Ongenda, anunță că e doar la 60 la sută din potențial » Care crede că e cea mai bună echipă din Liga 1 ;)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gtn5
gtn5  •  11 August 2018, 09:03

si totusi este delegat in continuare coltescu cand se stie ca e un arbitru de doi lei cand a gafat si gafeaza meci de meci.

116530435479785
Anca Toma  •  11 August 2018, 08:45

Aici Iftimie are dreptate.Si ne miram de ce lumea nu mai vine la stadion.Asta chiar nu pateste nimic?!A bagat si Timisoara in Liga 2.

749913671784643
Razvan Marcel  •  11 August 2018, 01:53

Alibec ce trebuia sa ia?Trebuia sa ia nu un galben ,chiar doua.Dar Coltescu nu a vazut oare cand vede asta?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close