FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSM POLI IAȘI 3-3

Colțescu, luat la țintă după spectaculosul Botoșani - Poli Iași: "Este strigător la cer!"

FOTO: Ionut Tabultoc
FOTO: Ionut Tabultoc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 21:19

FC Botoșani - Poli Iași s-a terminat 3-3, după un meci spectaculos, iar ambii antrenori au fost trimiși în tribune de "centralul" craiovean Sebastian Colțescu.

Atât Flavius Stoican, cât și Coste Enache au considerat injuste eliminările.

Antrenorul celor de la Poli Iași  a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani.

"Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat cum a văzut faza penalty-ului. Prea ușor te elimină. Imediat te dă afară. Era o fază la care se putea da sau nu penalty. Nu am înjurat și nu am vorbit urât. Doar am întrebat", a spus Stoican la TV Telekom Sport.

"Se va vorbi foarte mult despre această ratare a lui Salim Cisse, asta ca să luăm lucrul pozitiv. I-a sărit mingea înainte să dea și a fost prea sigur că poate da gol. Se întâmplă și la jucători mai mari" Flavius Stoican

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a reacționat și el, nervos că Sebastian Colțescu l-a eliminat în minutul 78.

”Am fost un pic mai tensionat azi, dar consider că am destule argumente. Am revăzut fazele importante şi mi-am dat seama că Sebastian Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră, iar la ultima fază a meciului n-a vrut să ne dea şi nouă lovitură de la 11 metri.

Maniera lui de arbitraj a transmis o stare de tensiune, iar atunci când m-a trimis în tribună nici măcar nu am protestat. Am aruncat cu o sticlă de apă pentru că eram supărat pe jucătorii mei, el a venit şi mi-a zis că am un minut să părăsesc terenul. A avut şi un limbaj aşa corporal inedit, nu puteai să-i zici nimic”, a spus Costel Enache, pentru sursa citată.

Vezi aici cronica meciului FC Botoșani - Poli Iași

Vezi aici video cu ULUITOAREA ratare a lui Cisse

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  21 Septembrie 2017, 13:32

E si smecher si hot,dar mai ales este instabil psihic.Nu uitati ca acum cativa ani a incercat sa se sinucida.Trebuie scos din arbitraj.Ia tinut palma la fund Craciunescu.Acum afara cu el.

bumix
bumix  •  21 Septembrie 2017, 10:50

cine il tot DEzLEAGA pe neispravitul asta de mult nu mai trebuie sa arbitreze . meciurile cu el nu se termina cu rezultate normale

sakamoto
sakamoto  •  21 Septembrie 2017, 09:11

Mai gresheshte Coltzescu, insa concitadinul sau voman, este catastrofal! In fotbalul romanesc, cine trinteshte meciuri mai scandalos, este apreciat-de sefii lui de la lpf, shi trimis drept recompensa-sa arbitreze meciuri internatzionale. Este un motiv , pt care fotbalul romanesc se afla la coada Europei. Merge in pashi vioi catre desfiintzare...In 2-3 ani Kaput! Se va face o liga cu 3 echipe:Dinamu, Fcbs, Craiolgutza.Pt un fotbal curat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează