FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Colţescu va arbitra Timişoara - Poli Iaşi

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

CCA a anunţat astăzi că partida Poli Timişoara - Poli Iaşi, care se va desfăşura vineri în etapa a 19-a a Ligii I, va fi arbitrată de Sebastian Colţescu.

Va fi primul meci pentru "centralul" craiovean în acest retur după ce în prima rundă nu a fost delegat din cauza faptului că a luat o notă sub 7 la video testul din urmă cu două săptămîni. CCA a aflat însă ulterior examinării că aproape toţi care au trecut testul ştiau dinainte răspunsurile corecte, astfel că a decis să anuleze testarea.

Celealalte două meciuri de vineri, Unirea Alba Iulia - Gloria Bistriţa şi Ceahlăul - Oţelul Galaţi vor fi arbitrate de Istvan Kovacs, respectiv de Paul Unimatan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2010, 14:51

OMG!!! in ce tara traim?! inca nu inteleg cum nu se pot schimba conducatorii corupti(unii dovediti)din fotbalul romanesc??!! ar trebui organizate mitinguri in toata tara... altfel,nu vad cum putem scapa de mafia asta...sigur doar suporterii pot face asta,multimea...succes!!

 •  25 Februarie 2010, 12:27

hehehe,scoala de antrenori romaneasca scoate elite pe banda rulanta,hehehe. Ce caractere alese sunt la CCA si FRF ,hehehe. Borcea si Lupescu sub indrumarea lui Prunea,Sandu si Ignea pregatesc urmatorul test,hehehe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează