FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Coman a strîns 3 "galbene" şi riscă să rateze derbyul cu Steaua

Coman trebuie să evite primirea unui
Coman trebuie să evite primirea unui "galben" cu Mioveni pentru a nu rata derbyul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 12:06

Dani Coman trebuie să fie cuminte în următorul meci de campionat al Rapidului, cel cu CS Mioveni, de pe 15 octombrie. Portarul este la "distanţă" de un singur cartonaş galben pentru a-şi pune colegii într-o situaţie dificilă: să rateze derby-ul cu Steaua, de pe 23 octombrie

Coman a luat cu Voinţa Sibiu al treilea cartonaş galben în acest sezon şi riscă să rateze întîlnirea cu Steaua. Lipsa lui Dani din poarta Rapidului în derbyul cu roş-albaştrii ar fi o grea lovitură pentru Răzvan Lucescu, mai ales că prestaţia foarte bună a lui Coman le-a "garantat" cîteva succese rapidiştilor în acest sezon.

Dacă va lipsi Coman, poarta Rapidului contra echipei lui Ilie Stan va fi apărată de Cătălin Straton, în vîrstă de 21 de ani.

În aceeaşi situaţie cu Dani Coman este şi Ovidiu Herea, care a strîns tot trei "galbene" în această toamnă.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (6)
titi54
titi54  •  14 Octombrie 2011, 21:44

indiferent cu cine jucam tot ii batem pe oieri.

unnul
unnul  •  04 Octombrie 2011, 15:18

Dani Coman trebuie să fie cuminte..... kkt dani trebuia sa fie pe banca si Bornescu titular , el nu a facut fite la bani a vrut doar sa joace la Rapid , iar asta vine ca este razvan ca nimeni nul mai i-a in strainatate si deodata Bornescu nu mai este bun ..... , dc s-a intamplat asta? si ce ccine apara dak se accidenteaza baba asta ciufuta?>

scorpionul1923
scorpionul1923  •  04 Octombrie 2011, 14:01

iar nu joci comane cu steaua? a naibii coincidenta cum te mai bantuie ea pe tine :(

Vezi toate comentariile (6)
Comentează