FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Coman explică de ce Rapidul cîştigă doar în derby-uri: "Ăsta e farmecul vieţii!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 21:10

De ce câştigă Rapid cu echipele mari şi pierde cu echipele mici? Există doar o singură explicaţie: "ăsta e farmecul vieţii", spune Coman!

Portarul din Giuleşti explică de ce Rapid are probleme doar cu cei mici în campionat şi face legea cu granzii. E chestie de "farmec", zice Coman, care nu se plânge că el şi colegii lui trag pentru Europa pe burta goală.

"Nu trebuie să dramatizăm, sînt probleme peste tot, nu dramatizăm. Noi ne-am făcut viaţa grea. Ne dorim  foarte mult să ajungem în Cupele europene", a spus Dani Coman.

Coman s-a împăcat cu suporterii şi vrea să îl împace şi pe Lazăr, pentru care garantează că doar de nevoie va pleca din Giuleşti. "Ştiu că ar vrea să-şi termine cariera la Rapid", a mai spus Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sabin.conta
sabin.conta  •  11 Mai 2011, 11:22

Care derby-uri ?? Despre ce vorbeste acest baiat? CARE sunt derby-urile Rapid-ului in viziunea lui? Campionatul asta a pierdut in Stefan cel Mare si a facut egal acasa cu Dinamo. A facut egal in giulesti s a invins in Ghencea cu Steaua. Poate cu CFR? Are victorie acasa, infrangere afara.. nu cred ca se pune. AAAA.. Cu Sportul, derby-ul local ! Dar si aici, cam de candel.. au batut afara, au pierdut acasa. Sa mor daca mai inteleg.. in ce derby-uri a batut Rapid, in afara de recenta victorie din Ghencea?

madridpytyc
madridpytyc  •  10 Mai 2011, 21:32

respect totii juc caree joaca la rapid......mai ales romanii ca ei stiu sa treaca la greu prin multe...nu ca rui si spadacio...

erus
erus  •  10 Mai 2011, 21:07

Respect comand si lazar !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează