FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Coman: "Nu m-a ajutat nimeni, am stat şi la Rapid II pentru echipa asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2010 00:00

Portarul rapidist Daniel Coman a vorbit despre relaţia cu Mircea Bornescu şi a precizat că a acceptat să joace şi la formaţia secundă a clubului, nefiind ajutat de nimeni.

"Relaţia noastră este foarte bună, în fiecare zi vorbim la telefon. Indiferent dacă suporterii mă vor huidui sau mă vor încuraja, eu voi fi toată viaţa rapidist.
Vreau să fac tot ce ţine de mine să ajut echipa să îşi atingă obiectivele", a spus sec Coman la sportro.

Apoi a continuat: "Mi-am dorit mult să rămîn la Rapid, am stat şi pe la echipa a doua o perioadă, iar atunci nu m-a ajutat nimeni".

"Eu nu am probleme cu suporterii, sînt doar cîţiva care mă contestă, dar nu doresc să vorbesc despre ei", a mai spus Coman.

Într-un sondaj pe gsp.ro, la întrebarea "Care ţi se pare mai bun dintre Bornescu şi Coman?", 72% dintre cei aproape 6.000 de votanţi l-au indicat pe Bornescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gio1
gio1  •  25 Noiembrie 2010, 13:52

Nu mai plinge mai caraghiosule! cine te-a pus sa vi la o echipa cu portar ff bun (dupa ce ai plecat pe fuga!)????

aplauze
aplauze  •  25 Noiembrie 2010, 01:34

Din partea mea sa ajungi tot acolo unde ai fost adica la echipa a 2 ca la prima echipa trebuie sa apere Bornescu .....Daca aperi u s-ar putea sa pierdem aiurea anumite meciuri ....cea ce nu vreau .....Sau poti sa pleci la iarna

dcasanovax
dcasanovax  •  24 Noiembrie 2010, 21:19

Dani Coman !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează