FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCU CRAIOVA

Comisia de Disciplină a audiat astăzi părțile în scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova » Când e așteptat verdictul: „Așa ni s-a promis”

David Kertesz, vicepreședinte Sepsi OSK +45   FOTO
David Kertesz, vicepreședinte Sepsi OSK

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 15:12 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 15:37

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amânat astăzi pronunțarea în cazul suspendării meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova până miercurea viitoare, pe 15 februarie. Clubul oltean riscă să piardă meciul cu 0-3 la „masa verde”. 

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova din etapa 23 a Superligii a fost suspendat definitiv duminică, 29 ianuarie, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor lui FCU.

Scandal la amicalul Stelei » Replici halucinante primite de Narcis Răducan din partea mamei unui copil care înjura Dinamo
CSA STEAUA - PROGRESUL
Scandal la amicalul Stelei » Replici halucinante primite de Narcis Răducan din partea mamei unui copil care înjura Dinamo

Decizie amânată în cazul suspendării meciului Sepsi OSK - FCU Craiova

Cazul a fost astăzi pe masa Comisiei de Disciplină, care a decis amânarea pronunțării până miercurea viitoare, pe 15 februarie. La fel se întâmplase și la primul termen al cazului, pe 1 februarie.

Ședința de astăzi a început la ora 12:30 și s-a încheiat la ora 15:30. Sepsi OSK a fost reprezentată de vicepreședintele David Kertesz, care a sosit în jurul orei 12:10. Din partea FCU Craiova a fost prezent avocatul Dan Idita, ajuns mai târziu, la 14:15. Chiar și așa, el a plecat primul de la sediul Ligii, fără să ofere vreo declarație jurnaliștilor prezenți în fața sediului LPF.

VIDEO. Vicepreședintele lui Sepsi OSK: „Ne-au promis că săptămâna viitoare vom ști rezultatul”

A vorbit, în schimb, la ieșire, vicepreședintele lui Sepsi. 

„Așteptăm verdictul. Aș fi vrut să vină din prima, de săptămâna trecută, scrie clar în regulament ce se întâmplă în astfel de cazuri. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom ști rezultatul. Am depus câteva acte pe care ni le-au cerut, toate sunt pe masa Comisiei. Așteptăm cu speranță”, a precizat pentru GSP.ro vicepreședintele lui Sepsi OSK, David Kertesz.

„În prima fază, am discutat despre meciul în cauză, apoi despre ce trebuie făcut în viitor ca să nu se repete asta și care ar trebui să fie atribuțiile ambelor cluburi. Trebuie specificate mai clar anumite lucruri, măsuri mai clare în organizarea meciurilor. 

Discuțiile au decurs normal. Să vedem decizia Comisiei și ce e de făcut pe viitor pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri. Nu e bine să se întrerupă meciurile. Spectatorii trebuie educați, de acolo apar problemele”, a adăugat acesta. 

Cazul este judecat pe baza raportului întocmit de arbitrul partidei, Andrei Chivulete, și de observatorul Octavian Goga.

Mai multe știri din Liga 1: 

De-asta a luat Tavi „galben”! » GSP lămurește scenele confuze din finalul derby-ului: două motive pentru care Colțescu l-a „suspendat” pe Popescu

Petrolul și-a prezentat astăzi noul antrenor: „Voi face un vestiar de temut!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
istet10
istet10  •  08 Februarie 2023, 21:06
Postat de abavati pe 08 Februarie 2023, 19:09

Incorect - problema este daca striga "afara cu romanii din HarCov", ca doar si ultraseria nationalei care mai mult injura jucatorii, antrenorul si frf-ul decat sa sustina echipa striga mai des "Romania, Romania" la meciurile din campionatul intern. Altfel, se stie ca "cetatenii" din tribune sunt mai civilizati decat aia cu "mentalitate" din peluze. Injuratura neaosa a romanului s-a nascut odata cu Miorita, asta e...

Aoleu !!!!!!

Siculus50
Siculus50  •  08 Februarie 2023, 20:35
Postat de k.uba pe 08 Februarie 2023, 18:43

Zero stewarzi!

Nu ai vazut,dar ai auzit ???? Poate esti orb,dar esti si surd mutule ???

danut.petnaise
danut.petnaise  •  08 Februarie 2023, 20:18

Gigi, nu te-ai pronunțat în acest caz. Ești un laș. Ții cu ungurii sau vrei să îi îngropi pe olteni?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează