FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA-BĂLAN

Comisia de recurs a LPF a respins recursul Rapidului!

Dacian Varga
Dacian Varga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Intrunita azi, Comisia de recurs din cadrul LPF a respins ca neintemeiat recursul formulat de Rapid impotriva Hotararii nr.166/30.03.2010 a Comisiei pentru solutionarea litigiilor si a apreciat ca jucatorii Dacian Varga (foto) si Tiberiu Balan si-au exercitat in mod neregulamentar dreptul de joc.

Iata explicatia, conform deciziei postate pe site-ul LPF:

1. Echipa Rapid III a fost inregistrata la AMFB (in liga a IV-a) in data de 05.03.2010;

2. Conform RSTJF si ROAF, viza anuala ce permite jucatorilor sa joace in Liga I, trebuie aplicata pe carnetele de legitimare ale jucatorilor de catre Departamentul competitii al LPF ulterior sau concomitent datei inregistrarii echipei la AMFB (05.03.2010);

3. Din ziua inregistrarii echipei Rapid III si pana in prezent nu exista inregistrata la LPF nici o cerere de acordare a vizei anuale formulate de catre SC FC Rapid SA Bucuresti pentru jucatorii VARGA DACIAN si BALAN TIBERIU;

4. Viza anuala aplicata de LPF pe legitimatiile celor 2 jucatori pe data de 04.03.2010 nu este valabila, jucatorii putand evolua doar la echipa inregistrata la AMFB in data de 05.03.2010, respectiv Rapid III, echipa la care sunt legitimati

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
 •  07 Aprilie 2010, 18:00

Bravo pentru comisii, bravo pt. LPF! Copos la DNA, in lanturi, Iancu castiga campionatu! Hai Steaua, asta e, la bine si la greu cu ciobanu nost'! Adica, pleaca din Ghencea oiere!!! Bravo Poli, bravo Iancule, pacat ca nu avem si noi un astfel de presedinte la Steluta! Off, off!! Mai=mai!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Aprilie 2010, 17:52
Postat de clujeanul_din_atlanta pe 07 Aprilie 2010, 16:55

Daca Mitica ar avea putina demnitate si-ar da DEMISIA. Eu zic ca corect ar fi sa se rejoace meciul si atunci nimeni nu ar mai avea de comentat. Timisoara cam are dreptate dar nu cred ca timisorenilor ,care sunt ca si clujenii oameni mandri carora nu le place pomana ,s-ar bucura de cele trei puncte la masa verde. Asta ne deosebeste de regateni.Sa se rejoace meciul si gata.

Da...asta va deosebeste. Nu dati 2 bani pe LEGE si pe REGULI. Ai dreptate. Pentru voi se pare ca e in regula sa se infiinteze o echipa fantoma doar pentru a legitima ILEGAL 2 tipi dupa ce a inceput returul. Chiar ca avem foarte multe lucruri care ne deosebesc daca tie ti se pare asta ceva in regula. Un borfas utecist, cel mai mare tepar din fotbal....trebuie "ajutat", nu-i asa? Esti de partea ciobanului in cazul asta P.S Plus ca noi scriem corect in limba romana. Tu nu prea..

 •  07 Aprilie 2010, 17:36

Copos nu stie decit un singur lucru: sa dea tepe! Cind incearca sa faca altceva o ia in mina. De fiecare data cind Copos incearca sa se dea smecher, catastrofa e programata! Asa club, asa presedinte!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează