FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 0-2

Concluziile lui Dorinel Munteanu după debutul victorios de la Botoșani: "M-au bucurat mult aceste lucruri, jucătorii și-au schimbat atitudinea într-o săpămână"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 20:04

Dorinel Munteanu a debutat cu succes pe banca noii sale echipe, Concordia impunându-se cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani. Tehnicianul a trasat concluziile partidei și și-a felicitat jucătorii. 

"Este exclusiv meritul jucătorilor, și-au schimbat atitudinea într-o săptămână. M-a bucurat foarte mult angajamentul de care au dat dovadă jucătorii. Am avut și puțină șansă, am avut un portar într-o zi foarte bună, îl felicit. Știam că jucătorii tehnici ai Botoșaniului ne vor pune probleme, dar am revenit după un start greu și am marcat meritat două goluri.

Le-am spus jucătorilor că e nevoie de muncă și discplină. Restul vor veni de la sine. Mai avem multe de recuperat, mi-aș dori ca echipa să joace și mai bine din acest moment. 

Urmează meciul cu Viitorul din Cupă, vom trata meciul foarte serios. Chiar m-am bucurat că am picat cu ei, mi-aș dori să am parte de meciuri grele", a declarat Dorinel Munteanu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:  VIDEO Debut de vis pentru Dorinel Munteanu » Concordia se impune la Botoșani și o egalează în clasament pe Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
popescu222
popescu222  •  24 Septembrie 2018, 12:54

"tehnicianul a trasat concluziile partidei" - mereu ma face ziarul asta sa rad, mai ceva ca urzica... a tras concluziile, nu le-a trasat, bai 'telectualii lu' Tolontan.

102031457272119
Radu Fifea  •  22 Septembrie 2018, 22:14
Postat de gabryel28 pe 22 Septembrie 2018, 20:31

Bai jurnalisti sportivi cum oare voi nu vedeti aceste blaturi mizerabile ale fotballui romanesc????

La do9cter cand te duci?

gabryel28
gabryel28  •  22 Septembrie 2018, 20:31

Bai jurnalisti sportivi cum oare voi nu vedeti aceste blaturi mizerabile ale fotballui romanesc????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close