FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FCSB

CONCORDIA - FCSB // Alegeri greu de înțeles făcute de Teja » Schimbă din nou vârful + ce se întâmplă cu Stoian?

Harlem Gnohere a fost preferat de Mihai Teja pentru duelul de azi de la Chiajna // FOTO: GSP
Harlem Gnohere a fost preferat de Mihai Teja pentru duelul de azi de la Chiajna // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 18:25

FCSB se poate apropia la un singur punct de CFR Cluj, dacă se impune în fața Chiajnei, într-un duel din etapa a 24-a a Ligii 1. Echipele de start au fost anunțate, iar surpriza este reprezentată de revenirea lui Harlem Gnohere printre titulari. 

  • Partidă Concordia - FCSB va începe la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

Antrenorul Mihai Teja a surprins din nou în alcătuirea echipei de start, folosindu-l la acest meci în avanposturi pe Harlem Gnohere, 30 de ani, golgeterul echipei. Francezul a început din postura de rezervă în primele meciuri din 2019, iar apariția lui în formula de start e o premieră. 

Astfel, Teja ajunge la 3 meciuri pe banca celor de la FCSB în care folosește atacanți diferiți: Raul Rusescu, 30 de ani, a fost preferat la Călărași, 1-1, Ioan Hora, 30 de ani, a jucat cu Hermannstadt, 3-0, când a și marcat. Ambii sunt pe bancă la duelul de la Chiajna din această seară. 

11 goluria înscris Harlem Gnohere în acest sezon 

adrian Stoian nu e nici rezervă

Adus cu statutul unei mari vedete de la Crotone, Adrian Stoian nu se află nici măcar în lot în această seară. Jucătorul de 28 de ani a fost titular la Călărași, 1-1, meci în urma căruia a fost criticat de Gigi Becali.

Ulterior, a rămas rezervă neutilizată în victoria de acum o săptămână cu Hermannstadt, 3-0, meci care s-a jucat chiar de ziua sa de naștere. Acum, Teja l-a trimis în tribune, deși, conform surselor GSP, mijlocașul este apt de joc. Teixeira și Bălașa au fost și ei lăsați în afara lotului, însă aceștia sunt menajați, acuzând probleme medicale.

Echipa de start FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, L. Filip, J. Morais- Pintilii, Fl. Matei - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Moruțan, Momcilovic, I. Hora, Rusescu, M. Roman I
Antrenor: Mihai Teja

Urmărește AICI partida dintre Concordia Chiajna și FCSB și cele mai noi informații de la stadion

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10208376823515308
Avram Florin  •  18 Februarie 2019, 22:55

Probabil o fi antrenor bun Teja.Poate nu...!Dar impresia dupa cateva meciuri e ca a reusit sa strice si ce era bun la echipa ( Harl G)...nimeni nu isi mai gaseste forma ( multi se intreaba vcare forma...si eu !). Sincer avem un campionat varza ( sper ca varza sa nu se supere ca o compar cu acest campionat!)...ma uit la meciuri(era sa scriu ca pierd timpul!) si tot am impresia ca transmisia ajunge greu aici la mine peste hotare ca altfel nu vad cum sa alergi ca si cum ai (bolovani) in buzunare....mingea pare ca ar trebui folosita la badminton...asa de rapida pare circulatia!Aveam impresia ca baietii fug la deal...abia in repriza a doua am inteles ca si daca ar juca pe lateral tot deal ar parea!Un lucru ma minunez si ma intreb : cum pot televiziunile sa ofere bani ptr fotbalul asta!?Ar trebui ca fotbalul sa plateasca televiziunile la cum joaca echipele!( de aici as scoate Craiova cu toate ca as fi vrut sa scot Steaua de aici dar nu am cum sa nu le dau ce e al lor...sper ca Steaua totusi sa castige campionatul totusi)...aaa....am uitat ca nu ii mai zice Steaua...fcsb cica( oricat ar incerca altii tot Steaua e pentru noi oamenii)....fotbalul moare la noi dar avem 2 stele...2 craiova...imediat 2 de-alde dinamo....e bine ca daca raman 6 echipe ori 2 avem 12 echipe...vai mama lui de fotbal frumos ce avem ).O seara buna

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Februarie 2019, 19:03
Postat de Danut Ognean pe 18 Februarie 2019, 19:00

infrangere placuta fcsb-eilor

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Februarie 2019, 19:00

infrangere placuta fcsb-eilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează