FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concurență pentru FCSB! Încă o echipă intră în cursa pentru stoperul Adrian Rus

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 16:43

Fundașul central Adrian Rus de la Sepsi Sfântu Gheorghe este unul dintre cei mai urmăriți jucători din prima ligă. Evoluțiile foarte bune ale fundașului de 22 de ani au atras atenția cluburilor importante din România, precum FCSB și CFR Cluj.

Mai nou, de Rus se interesează și o grupare de primă ligă din Rusia, ai cărei emisari au fost prezenți aseară la Sfântu Gheorghe, la partida cu FCSB (4-2), pentru a-l urmări pe jucătorul lui Neagoe.

"Rușii vor veni și la ultimele meciuri din acest an pentru a-l vedea la lucru pe Adrian, un jucător care a demonstrat că poate evolua la fel de bine pe mai multe posturi din defensivă", a punctat unul dintre apropiații lui Rus.

Fundașul aparține de Academia Pușkaș din Ungaria și este împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru două sezoane.

Citește și:

EXCLUSIV El e principala țintă a lui Becali în mercato » 8 note pentru fiecare calitate: "Viteză: 9. Tehnică: 8" + media finală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  06 Decembrie 2018, 20:50
Postat de vnelu02 pe 06 Decembrie 2018, 18:00

Nu ştiu pentru ce te-au cenzurat ăştia dar sunt de acord oricum cu tot ce ai spus.

Dar ce a spus ?! Ca Dinamo 1948 SA este la 1 punct ( UNU ) de retrogradare ? Aaaaaa, acum am inteles ! :)))))

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  06 Decembrie 2018, 20:48
Postat de hitman222 pe 06 Decembrie 2018, 19:20

Prost ar fi sa mearga la clona, dupa un meci nereusit sa-l murdareasca ciobanul. In locul lui balasa as cere sa plec, cum sa mai intri pe teren cand te face cel mai prost fundas din istoria scurta a clonei fcsb?

Ai observat ca nu baga nimeni in seama CSA-ul si ai venit sa te iei de Steaua ? :)) Pai pe cine poate sa intereseze de clubul unor generali burtosi din Armata, care se numeste CSA - cand Steaua joaca de 15 ani in Europa ( s-a calificat de 13 ori in ultimii 15 ani ) ????? :)))))

hitman222
hitman222  •  06 Decembrie 2018, 19:20

Prost ar fi sa mearga la clona, dupa un meci nereusit sa-l murdareasca ciobanul. In locul lui balasa as cere sa plec, cum sa mai intri pe teren cand te face cel mai prost fundas din istoria scurta a clonei fcsb?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează