FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Condiţia ca Bogdan Stancu să revină la Steaua: "Să renunţe la jumătate din salariu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 21:48

Gigi Becali nu s-a săturat să transfere jucători pentru Ronny Levy şi vrea să-l readucă în tricoul roş-albastru pe Bogdan Stancu, fotbalist vîndutr în iarna acestui an la Galatasaray, pentru 5 milioane de euro.

Ca orice alt jucător care vine la Steaua, Bogdan Stancu trebuie să renunţe însă la o parte din bani. Nu mai puţin de 50.000 de euro pe lună, adică jumătate din salariul de la Galatasaray. Chiar şi aşa, Gigi nu se gîndească să plătească el restul de bani. Patronul Stelei e dispus să scoată din buzunare numai 10.000 de euro pe lună, restul de 40.000 de euro urmînd să fie plătit de Galatasaray.

"Nu cred că Bogdan vrea să renunţe la o parte din bani. Lui, dacă îi spui ceva el face, dar e Victor. Din 100.000, eu dau 10, să dea şi Galata 40, şi aşa s-a ajuns la jumătate. El dacă înţelege, vine şi dă 15 goluri aici şi apoi se transferă pe bani mulţi", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Şeful roş-albaştrilor a comentat şi posibilitatea aducerii lui Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistriţa, aflat acum la ŢSKA Sofia.

"Dacă Moraes va avea un răspuns de la FIFA sînt convins că va vedea meciul din cupele europene de pe banca Stelei. Mi-e greu de crezut că va intra atît de repede în joc fără să îl vadă Ronny Levy. Poate îl trecem şi noi şi ei pe listă, putem să îl adăugăm şi fără să îl avem", a mai spus Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lawlesss
lawlesss  •  08 August 2011, 21:37

am observat pe aici si comentarii de la fanii timisoarei mai exista echipa asta?in ce liga joaca ?astia din alta liga au voie sa comenteze?........nici un atacant de la steaua nu este ca el....

bluevibess
bluevibess  •  08 August 2011, 16:19
Postat de danu_villa pe 06 August 2011, 22:58

Mai bine sta acolo pe 1.2 milioane decat sa joace la Steaua si cred ca iesi si mai bine profesional daca e acolo rezerva decat titular aici, mai duce apa, spala sosetele la Baros, Felipe Melo... 100.000 de euro pe luna e bine.

:))

bluevibess
bluevibess  •  08 August 2011, 16:18

Ce sa vina inapoi!se crede mare ''vedeta''! pacat:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează