FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Conducerea lui Sepsi, replică acidă pentru Marcel Pușcaș: „Să-i angajăm profesoară de limba maghiară!”

Conducerea lui Sepsi a oferit noi precizări după scandalul de xenofobie / Sursă foto: Facebook +45   FOTO
Conducerea lui Sepsi a oferit noi precizări după scandalul de xenofobie / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 11:23 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 11:50

Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a revenit cu noi precizări după scandalul uriaș iscat duminică, la duelul de pe teren propriu cu FCU Craiova, când arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Oficialul covăsnenilor le-a oferit replica oficialilor lui FCU Craiova, după declarațiile oferite în ultimele ore de reprezentanții alb-albaștrilor. Hadnagy îl „înțeapă” pe Marcel Pușcaș, care acuzase că fanii lui Sepsi au înjurat România utilizând limba maghiară.

Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”
SEPSI
Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”

Attila Hadnagy îl taxează pe Marcel Pușcaș: „Să-i angajăm profesoară de maghiară”

„Am ascultat și noi cu atenție tot ce au zis cei de la Craiova ieri. Domnilor, haideți să fim serioși! Cei de la Craiova spun că nu și-au asumat sosirea fanilor la Sfântu. Pai, nimeni nu-și asumă asta la meciurile cu noi

Dar vă mai zic ceva, Jandarmeria a fost anunțată că e nevoie de suport pentru că vine un autocar cu fani, plus alte câteva mașini. Nu știu cine i-a anunțat, dacă fanii sau cineva din club. Nouă asta ne-a transmis Jandarmeria. Încă ceva, domnul Pușcaș susține că știe maghiară și el a auzit nu știu ce aseară. Sincer vă zic, dacă asta a înțeles, atunci trebuie să-i angajăm profesoară de maghiară. Nu știe nimic. 

Fanii noștri au aplaudat când craiovenii strigau România. Deși în alte cazuri și ei reacționează cu «Ria Ria, Ungaria». Acum nici măcar atât. Nu ne rămâne decât să așteptăm, observatorul a notat tot. Asta a fost. Să încetăm cu toate astea, ne-am săturat mereu să fim tratați așa, iar noi mereu să întoarcem și celălalt obraz”, a spus Attila Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Nu există meci în care să nu existe aceste scandări între galerii. Cunosc limba maghiară și au fost injurii la adresa noastră în maghiară, dar arbitrii și observatorul nu știu maghiară! Avem probe și sunt tare curios ce măsuri va lua FRF, noi vom prezenta dovezile.

- Marcel Pușcaș, directorul general FCU Craiova 1948

+41 FOTO

Ce prevede Regulamentul Disciplinar al FRF

Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă și/sau cu masura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate in deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri. Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul.

VIDEO Sepsi - FCU Craiova, meci oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”

VIDEO Primarul din Sf. Gheorghe, nemilos față de scandările xenofobe de la Sepsi - FCU Craiova: „În sfârșit!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
Criss54
Criss54  •  01 Februarie 2023, 08:57
Postat de AdiPetruAdrian pe 31 Ianuarie 2023, 00:18

Asta chiar e tare: olteanul știe limba maghiară! ????????????

Fraiere vezi că Marcel Pușcaș nu e oltean, e născut la Oradea! Dacă Oradea e în Oltenia (după știința ta) sa dat naiba geografia! Îmi dau seama ce studii de ,,doi lei" ai!

Tikuletz
Tikuletz  •  01 Februarie 2023, 07:28
Postat de max05 pe 30 Ianuarie 2023, 15:12

Nu e adevarat amice, nu vorbesc toti romaneste! Sunt foarte multi unguri care nu știu nici macar un cuvant in limba română ...tot timpul, de mai bine de 30 de ani, ati provocat prin multe acțiuni impotriva României si a românilor și ati facut si faceți asta in conditiile in care aveti drepturi cum nici o alta minoritate din Europa nu le are! Voi, sunteti veșnic nemultumiti si visați Ardealul si noaptea in somn. Interesant e faptul că in perioada comunistă nu ati avut nici o problema cu revendicari, cereri, steaguri secuiesti, imnuri ....dar imediat dupa 1989 ati devenit de o nesimtire mai rar întâlnită.Problema e la voi amice, incercati sa va integrați si sa aveti mai mult respect fata de tot ceea ce inseamna ROMÂNIA!!!

Amice, mi-ai estimat gresit etnia, presupui ca daca cineva vede lucrurile altfel trebuie musai sa fie ungur. Deosebirea dintre noi e doar ca eu locuiesc in Sfantu, presupun ca tu pe undeva pe dinco de Carpati. Ai vrea ca ungurii sa fie patrioti dar cei ca tine nu fac decat sa le intareasca parerea ca Transilvaniei i-ar sta mai bine fie independenta fie lipita de statul vecin. Sunt si printre ei apucati ca cei din galeria FCU dar nu despre ei e vorba aici. Crezi ca daca-i injuri o sa se convinga ca le e bine? Sa plece? S-ar putea ca radacinile lor sa fie mai adanci decat ale tale in locul in care s-au nascut. De ce ***' nu intelegeti ca suntem o natiune multietnica in care fiecare etnie e ACASA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Pake
Pake  •  31 Ianuarie 2023, 22:56

Culmea tupeului la Otiliu Hodorogescu, in Romania, sa le angajeze copiilor lui profesoara de romana, nu romanilor profesoara de maghiara, ROMANII NU TREBUIE SA INVETE LIMBA MAGHIARA, pentru ca nu sunt musafiri aici! SEPSI OUT din Liga 1, e sustinuta din banii Ungariei, care e vasala Rusiei!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează