FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Conducerea despre comportamentul galeriei: "Au fost 10-12 bolnavi care s-au luat la trinta cu scaunele"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Conducerea vasluiana si-a exprimat regretul pentru modul in care s-au comportat pe durata meciului cei aproximativ 1.000 de fani care au facut deplasarea la Piatra-Neamt. "stim ca au fost scaune rupte in acel sector si asteptam sa vedem imaginile de la Jandarmerie pentru a-i identifica pe vinovati. Sint niste oameni bolnavi acei 10-12 din galerie care s-au luat la trinta cu scaunele. Cei de la Ceahlaul au tot dreptul sa fie suparati", a declarat presedintele Ciprian Damian. Acesta a adaugat ca gruparea vasluiana si-a cerut public scuze fata de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si fata de Ionut Lupescu pentru bannerele afisate de suporteri: "Acele mesaje ale fanilor nostri n-au nici o legatura cu realitatea".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează