FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conferință spumoasă a noului transfer făcut de FCSB » Răspuns GENIAL, după ce Rusescu a încercat să-l pună în încurcătură :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 12:52

Fundașul stânga Alexandru Stan, 29 de ani, a susținut azi prima lui conferință de presă după ce a semnat cu FCSB. 

"Acest transfer a fost o surpriză plăcută. Ieri eram pe drum spre Giurgiu și m-a sunat domnul Argăseală să-mi spună că trebuie să vin înapoi la București. A fost visul meu de mic copil să joc la Steaua și mă bucur foarte mult că Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să ajung aici. 

Vocea domnului Argăseală am recunoscut-o, mai vorbisem cu dânsul. În schimb, nu am recunoscut vocea domnului Becali. Eram pe Centură, nu prea aveam semnal și, când mi-a spus cine e, n-am înțeles ce zicea, s-a și întrerupt apelul. Abia după ce l-am sunat înapoi mi-am dat seama cu cine vorbesc și am stat de vorbă puțin.

Nu știu cum s-a ajuns la acest transfer. Probabil că după meciul lor din Europa League s-a discutat. Nu știu mai multe detalii. S-a rezolvat foarte repede transferul. N-a fost vreo problemă din partea mea, am vorbit fix două minute. Nu erau prea multe de discutat.

Normal că mă așteptam să prind un transfer bun. Dacă stau să privesc ultimele trei sezoane, am jucat foarte bine și am fost și căpitanul echipei. Mă așteptam să merg la o echipă cu pretenții mai mari.

Îi cunosc pe toți, dar prieten sunt cu Filipe și cu Junior. De azi înainte o să fiu prieten cu toți. Am fost primit bine, Rusescu mi-a zis că trebuie să mergem la film și să plătesc. I-am spus: «Vezi că eu am venit de la Astra, n-am luat banii de două luni și e cam greu». Asta este, dacă așa se procedează aici, și eu trebuie să fac la fel.

În fotbal orice e posibil. O să fie o dublă grea cu Rapid Viena, dar eu cred că noi avem șanse. Probabil că eu voi juca în primul meci, pentru că Momcilovic e accidentat, iar Junior Morais e suspendat. Sunt însă pregătit să joc, foarte pregătit", a spus Alexandru Stan la conferința de presă de dinaintea meciului cu Sepsi, de duminică, ora 18:00.

DEZVĂLUIRE EMOȚIONANTĂ

Stan a explicat și care au fost reacțiile în familie, după transferul care l-a luat și pe el prin surprindere: "Am doi frați și o soră. Unul a jucat la Dinamo, celălalt ține cu Rapid. Mama, Dumnezeu s-o ierte!, ținea cu mine, nu conta unde jucam. Tata e rapidist, când l-am sunat plângea de bucurie. Îmi zicea că ăsta era visul meu de când eram copil și că acum mi s-a îndeplinit". 

"Domnul Gigi Becali poate să spună orice, el este patronul echipei. Probabil că mă va lăuda dacă voi juca bine și mă va critica atunci când voi juca prost. Asta este, până la urmă trebuie să am un caracter puternic și să merg mai departe"Alexandru Stan

"Chiar am fost anul trecut în vederile domnului Daum, dar n-a fost să fie. Normal că mă gândesc, întotdeauna mă gândesc la națională. Orice jucător vrea să fie convocat. Depinde în primul rând de mine, dacă voi juca la Steaua. Domnul Contra va decide dacă merit să fiu convocat"Alexandru Stan

300.000 €a plătit FCSB pentru transferul lui Stan. Astra va mai încasa 100.000 de euro dacă echipa intră în grupele Europa League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 August 2018, 22:23
Postat de valsword pe 18 August 2018, 15:18

Cum poti sa mai spui ca viata isi bate joc de cutare...cand tu stai 24/24 si 7 zile din 7 pe gsp si practic intri pe orice articol posibil despre fcsb,,doar ca sa sa spui ca nu e steaua si sa ii faci pe altii prosti.Ia vezi ce fel de viata e asta? Mai dute si tu intr-un parc,mai bea o bere..altfel trece viata pe langa tine,cam degeaba:)

Cu ce bani sa bea o bere ca gigi l-a scos de pe statul de plata. Pai daca avea el 5 lei isi lua o Mona nu o bere. La noi in cartier il stie toata lumea si rade de el. Daca ii dai 10 lei face orice. In trecut i se zicea "Doo grame" nu stiu din ce motiv.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 August 2018, 21:45
Postat de hitman222 pe 18 August 2018, 13:54

Steaua in capul prostilor.

Repet, ai dreptate, nu vrem sa fim confundati cu Steaua, aia e o echipa de amatori din LIGA 4 care nu a fost in stare sa promoveze in L3 dupa ce i-a dat rapidul de 3 ori (femeia rapidului) cu terenul in cap. Noi jucam in EL, voi jucati cu FC Asfalt (sa ma ierte fanii FC Asfalt, era doar un exemplu cu nicio conotatie negativa), asa ca nu ne putem confunda. Peste 5 ani noi vom fi tot in fruntea ligii 1 iar voi tot in LIGA 4. Doare? Cred si eu, de la abonat la banii ciobanului acum sustii o echipa de L4, si ce te doare cel mai rau este ca nu mai primesti degeaba bani de la echipa si trebuie sa iti cumperi si bilet de intrare. Te inteleg, cu aia 5 lei iti luai o Mona si te simteai bine seara.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 August 2018, 19:52
Postat de rocky2 pe 18 August 2018, 19:01

Cfreul au adus doua nume de fotbalisti adevarati, iar voi laudati ruralii de la Popesti ca au adus doi expirati? Hahahahha!

babalaci care-au gatat-o cu fotbalul, doar albesc nishte bani

Vezi toate comentariile (37)
Comentează