FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Confesiunile lui Marica » Noul transfer al Stelei s-a consultat cu Dinu și îi dă o palmă lui Negoiță: ”Nu-mi vine să cred că Dinamo nu m-a ofertat!"

Foto: Facebook Ciprian Marica
Foto: Facebook Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 21:47

Ciprian Marica, noul atacant al Stelei, a explicat într-o postare pe pagina sa de facebook de ce a ales să semneze cu formaţia din Ghencea şi nu a ajuns la Dinamo.

"Am decis să merg la o echipa cu care să fac pregătirea completă de iarnă şi să fiu aproape de privirile staff-ului tehnic al naţionalei. Şi, cel mai important, să fiu dorit de toată lumea de la acea echipă. Am ales România pentru România!

S-a tot vorbit de intersul mai multor cluburi din țară pentru mine. În tot acest timp, singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulți, foarte mulți fani mi-au scris aici, iar Dinamo a fost și va rămîne o parte importantă a vieții mele, copilăria și adolescența. Am tras concluzia că poate au deranjat opiniile mele în anumite momente, poate chiar există o politică fermă la club, o altă viziune, poate oamenii de acolo doresc altceva”, a scris Ciprian Marica.

Acesta recunoaște că s-a consultat cu Cornel Dinu cînd a ales să semneze cu Steaua: ”În momentul în care am hotărît ce ofertă voi alege, l-am vizitat pe Mister. Cornel Dinu. Vorbesc cu dînsul despre orice subiect, a fost mereu ca un părinte pentru mine.

L-am anunțat că revin în România, că voi merge la Steaua și l-am întrebat și pe dînsul dacă i se pare normal să nu prezint interes pentru clubul la care m-am format. La o zi după discutie, alaltăieri mai exact, am fost sunat de un prieten din club, am discutat amical. Probabil a fost o politețe. Am citit apoi că Dinamo e acoperita, nu are nevoie de un atacant”.

”Echipa care m-a dorit cel mai mult a fost Steaua. Mi-au scris suporterii, m-a ofertat antrenorul, conducerea executivă, patronul, prieteni comuni! Vreau să cîștigăm toate trofeele puse în joc, vreau să duc echipa în Champions League”

Postarea lui Ciprian Marica:

 

Dragi prieteni, s-a facut prea multa valva in jurul situatiei mele intr-o perioada in care eu vroiam doar liniste. S-a...

Posted by Ciprian Marica on 14 Ianuarie 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (346)
utraian
utraian  •  15 Ianuarie 2016, 09:04

BibanO Bubulesti, campioana Europei esti!

utraian
utraian  •  15 Ianuarie 2016, 09:03

Ce oferta? Ce fotbalist vine la Bibano, pentru 1000 euro pe luna si promisiuni ca vor ajunge, vor face, vor drege. Mai are putin si cade drq toata sandramaua in capul lui Negoita si aia il viseaza pe Marica. Si se poarta de parca Marica era obligat sa le accepte leul aruncat pe jos. V-ati furat singuri shopul, acum stati ca boii si pregatiti-va.... Aaa si uitati-va la Maruta sa vedeti ce plod a mai facut Borcea si cui o sa-i mai plateasca pensie alimentara DIN BANII VOSTRI

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  15 Ianuarie 2016, 08:32
Postat de John Milne pe 15 Ianuarie 2016, 04:03

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (346)
Comentează