FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Confirmare de la echipa-mamă în privința celui mai recent transfer la FCSB: "În proporție de 90% s-a rezolvat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 18:47

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruțan la FCSB, după ce astăzi au avut loc negocieri în acest sens la sediul clubului bucureștean (detalii AICI).

Oficialul moldovenilor susține că mutarea este finalizată în proporție de 90% și a adăugat că mijlocașul Cătălin Golofca va reveni la Botoșani, după ce a evoluat pentru FCSB mai puțin de jumătate de an.

"În proporție de 90% s-a rezolvat transferul lui Moruțan. Am fost azi la întâlnire cu cei de la FCSB, băiatul a cerut câteva zile să se consulte cu familia. Din punctul meu de vedere, se va realiza.

Discuțiile au fost dintotdeauna ca Moruțan să rămână la noi până în vară, pentru că el are nevoie de noi și Botoșaniul are nevoie de el. Cătălin Golofca va reveni la noi. A rămas că ne auzim luni. Am discutat cu cei de la FCSB și Golofca va reveni la Botoșani", a spus Cornel Șfaițer pentru Sport Total FM.

Moruțan va oferi un răspuns final referitor la transfer miercuri, însă după negocierile de sâmbătă a afirmat că părțile implicate s-au înțeles în toate privințele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 14:19

Nimeni nu spune nimic,daca Botosanii primesc banii acum sau...mai la vara!Adica dupa play-off!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Decembrie 2017, 13:52
Postat de haideusicfr pe 17 Decembrie 2017, 11:16

Poate daca DNA-ul ar face o cautare in birou la sfeiter asta ( nume predestinat) ar gasi o valiza ,doua..

Daca din nou ar fi un procuror din Cluj, platit din banii lui paskany (ca data trecuta) sunt convins ca ar putea sa gaseasca si cine l-a omorat pe Kennedy sau ceva ramas de pe Titanic. Ce se mai aude cu cealalta valiza de la Cluj? Dar baietii aia care au plecat neplatiti de la echipa si toti si-au luat case desi nu au primit salariu la cefere luni de zile?

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Decembrie 2017, 11:16

Poate daca DNA-ul ar face o cautare in birou la sfeiter asta ( nume predestinat) ar gasi o valiza ,doua..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează