FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Constantin Budescu poate pleca de la Astra » EXCLUSIV Cele două echipe care se bat pe el + prețul fixat de Niculae

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 20:35 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 20:56

Constantin Budescu (31 de ani) ar putea pleca în perioada următoare de la Astra, fiind dorit cu insistență în Turcia. Accidentat, mijlocașul n-a făcut parte din lotul giurgiuvenilor la egalul din această seară, 2-2, cu Sepsi. 

Budescu, care nu a evoluat în meciul Astra – Sepsi, după ce a acuzat dureri la picior e oferat din Turcia, potrivit sport.ro. Din sursele GSP.ro, pe urmele mijlocașului ofensiv sunt două echipe: Erzurum BB, din prima ligă, și Umraniyespor, din liga secundă.

  • BB Erzurumspor, antrenată de Mehmet Özdilek, a promovat în acest sezon în prima ligă, după ce anul trecut a terminat pe locul 2 în divizia secundă. În prima etapă, Erzurumspor BB a câștigat cu Ankaragucu, scor 2-1. La Erzurumspor evoluează Fabien Farnolle, fostul portar al lui Dinamo, Jughurta Hamroun, fosta extremă de la FCSB, și Gabriel Obertan, fost mijocaș la Manchester United.
  • Umraniyespor a terminat sezonul trecut din liga a doua din Turcia pe 11, iar acum are o victorie după prima etapă. Formația este antrenată de Sait Karafirtinalar, iar vedeta echipei este Moussa Sow, fost atacant la Lille și Fenerbahce.

Budescu a mai jucat în străinătate la Dailan Yifang și Al Shabab, de unde a revenit la Astra în august 2019.

Budescu, clauză de 800.000 de euro

Budescu, care a fost și pe lista lui Dinamo, are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, dar șefii Astrei ar accepta pentru el și 400.000 de euro, dacă turcii ar plăti suma imediat. Șefii giurgiuvenilor ar folosi astfel banii pentru a plăti o parte dintre restanțele financiare.

2.400.000 de euroeste cota lui Budescu, potrivit transfermarkt

 VIDEO Ionuț Rada atacă cluburile din Liga 1: „E păcat de ce se întâmpla la Astra.  

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a terminat! Transferul lui Denis Alibec în Turcia a picat! Câți bani pierde fotbalistul + cum îl motivează Astra

Șoc pentru cei din staff-ul lui FCSB când au văzut cifrele: un titular a atins mingea de numai 6 ori cu Voluntari!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
hala...
hala...  •  13 Septembrie 2020, 22:57

PT METRE... https://www.youtube.com/watch?v=k7pAGeenufs&fbclid=IwAR3-MEMhQTZHTU2i9QTpqvFWCHAwq0eOGO2df3oWAEFysfXCnG5aLvRd2TE

dinamofever
dinamofever  •  13 Septembrie 2020, 21:32

Sclavii contractelor semnate, Alibegul și Budescu. :)) Au semnat pe viață, se pare. Șef pe clauze? Elefantul!

dinamofever
dinamofever  •  13 Septembrie 2020, 21:28

Cât a cerut calicul Niculae?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează