FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Continuă conflictul dintre Flavius Stoican și consilierul local: „Iașiul vă oferă oportunitatea să vă cultivați spiritual, dar vă obligă să creșteți și intelectual”

Stoican are contract până la finele sezonului, dar clubul i-a propus prelungirea lui cu doi ani
Stoican are contract până la finele sezonului, dar clubul i-a propus prelungirea lui cu doi ani

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 18:01

Florentin Ciobotaru, unul dintre consilierii locali care l-au criticat pe antrenorul Flavius Stoican, pentru ca apoi să fie ”tăvălit” de tehnician într-o conferință de presă, nu se lasă.

La Iași tot nu e liniște. Deși se părea că a reușit să-i pună la punct pe consilierii locali Mihai Gavril și Florentin Ciobotaru, care-l criticaseră în ședința de buget a Primăriei, antrenorul Flavius Stoican s-a văzut din nou atacat.

Ciobotaru a trimis un drept la replică în care îi cere tehnicianului de 42 de ani să nu se comporte „ca pe maidan”, aluzie la tirada acestuia de joi, și să-și ceară scuze „pentru declarațiile lipsite de temei” formulate la adresa sa.

Stoican îl acuzase pe el și pe colegul Gavril că n-au făcut nimic pentru fotbalul local, dar își fac imagine criticându-l.

„În legislatura 2008-2012, am propus și implementat proiectul de modernizare a tabelei de marcaj de la stadion. Unde era atunci domnul Stoican? La Reșița, unde, tot cu ajutorul celor din administrația locală, a rezistat în fotbal. În mandatul actual, printre altele, am susținut, în mod constant, sportul ieșean: șahul, handbalul, baschetul”, i-a replicat Ciobotaru.

Acesta i-a transmis totodată ca „înainte de a exersa arta teatrală și la conferințele de presă, nu numai pe marginea terenului, vă rog, informați-vă când aruncați cu noroi în cei care fac cinste Iașiului! De asemenea, vă rog să nu uitați că orașul nostru vă oferă oportunitatea să vă cultivați spiritual, dar, în egală măsură, vă obligă să creșteți și intelectual. Nu vă comportați ca pe maidan!”.

„În citadela culturii românești, nu trebuie să aveți derapaje, domnule Stoican, pentru că întinați memoria înaintașilor. La Iași, «fiecare piatră vorbește de trecut» și, de aceea, cine dorește să trăiască aici e obligat să se ridice la nivelul celor care au scris istorie pe aceste meleaguri”  Florentin Ciobotaru, consilier local Iași

Citește și:

Nicolae Dică la FC Argeș! Președintele clubului confirmă: „Da, cu el vom merge mai departe”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează