FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Continuă războiul pentru şefia FRF » Victor Becali contraatacă: "Nu clanul ăsta de impresari l-a trimis pe Avram în arest"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 16:44

Mai este mai puţin de o lună pînă la alegerile FRF de pe 5 martie, iar lupta pentru şefia Federaţiei este tot mai aprigă.

Vasile Avram, Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş l-au atacat pe Gică Popescu, iar acum a venit rîndul lui Victor Becali, bun prieten cu fostul mare internaţional, să replice dur:

"Este mai simplu să dai în Popescu decît să-ţi faci campanie. Ce spunea Avram? Că nu are nevoie să fie susţinut de regi şi un clan de impresari. Dar nu clanul ăsta de impresari l-a trimis pe el în arest. A fost achitat, bravo lui!

Cu doua zile înainte a vorbit cu mine şi se ridica pe vîrfuri să mă pupe. Eu cu ce să-l susţin pe Popescu, pentru că nu am niciun vot? Să faci tot timpul acuzele astea aiurea... Dacă are probe, să spună, aşa pot să declar şi eu ce vreau.

Dacă Mircea Sandu şi-a exprimat părerea, că îl susţine pe Gică Popescu, sigur că o să fie atacat. Cred că şi ei se aşteptau la chestia asta", a spus Becali la Dolcesport.

Victor Becali susţine că viitorul preşedinte FRF va avea nevoie de Mircea Sandu: "Indiferent cine ar cîştiga, cu atît mai mult altul decît Gică Popescu, are nevoie de Mircea Sandu, pentru că are relaţii la UEFA şi FIFA. Popescu are nume, a fost fotbalist, dar dacă se duce altul pe la UEFA, nu-l cunoaşte nimeni".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
brutarul
brutarul  •  26 Ianuarie 2014, 09:21

frf nu are nevoie de fosti mari fotbalisti de conjunctura. frf are nevoie de un manager. tara asta are nevoie de manageri priceputi nu doar de nume cunoscute ://razvanburleanu.ro/program/

marianteus
marianteus  •  25 Ianuarie 2014, 22:59

Astia de la GSP cred ca vor sa intreaca orice limita in materie de imbecibilitate, oare de ce nu sunt semnate articolele? Auzi tu : "Mai este mai puţin de o lună pînă la alegerile FRF de pe 5 martie". In ce data suntem azi?

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  25 Ianuarie 2014, 18:27

Numai oamenii de la noi au mentalitati de genul asta,ca trebuie sa retinem "dinozaurii" pe linga noi ca atfel nu ne descurcam "afara" fara ei!Daca ai ceva in cap,si te inteleg aia de acolo esti bine primit si pace.Daca nu,te descurci cum poti,si ramai marginalizat pina la adinci batrineti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează