FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă războiul Turcu - Rednic: "Strîmbul tot strîmb rămîne! Este un nenorocit care a distrus multe echipe"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2015 13:53

Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo, continuă cearta cu Mircea Rednic, actualul antrenor al "cîinilor".

"Nu s-a întrebat nimeni de ce Rednic a rămas la Dinamo după ce a plecat Dinu Gheorghe, cel care l-a adus la echipă? Strîmbul tot strîmb rămîne. Nu degeaba i se spune așa. Practică ceva întîlnit: primește cîte 2.000-3.000 de euro la fiecare jucător pe care îl aduce. Îmi pare rău de Negoiță, că a băgat bani la Dinamo.

El a supt lapte de la Ioan Niculae, de la Florian Walter, iar de la Petrolul a plecat pentru că a văzut că nu de unde să mai ia comisioane. Este un nenorocit care a distrus multe echipe", a spus Turcu pentru Fanatik.

DE LA CE A PORNIT SCANDALUL

  Vasile Turcu l-a acuzat pe Mircea Rednic că a luat comisioane din transferurile unor jucători. În plus, fostul acționar al lui Dinamo a declarat și că Rednic are datorii la el și că nu i-a dat înapoi o sumă de bani.

Vezi aici detalii și declarațiile lui Turcu

Citește și: Rednic și-a pierdut cumpătul la conferința de presă: "E un dobitoc!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (118)
1745flo
1745flo  •  15 Septembrie 2015, 22:11

razboiul il continuati voi, jurnanalistii! Un om normal nu are cum sa bage in seama pe cineva care aduce acuzatii fara sa aiba nici o proba care sa le sustina!

valiza.epo
valiza.epo  •  15 Septembrie 2015, 09:33

Asa rau a ajuns fotbalul nostru?! Un neica-nimeni ca acest Turcu isi da cu parerea despre Rednic?!? E drept, prostul nu-i prost destul, daca nu-i si fudul dar Turcu prea e... fudul.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Septembrie 2015, 06:52

...Turcu are dreptate...

Vezi toate comentariile (118)
Comentează