FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Contra: "Nu mă retrag din fotbal, nu îi dau satisfacţie lui Colţescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

Fundaşul de 34 de ani al lui Poli, Cosmin Contra, a afirmat că nu se va retrage din fotbal, în ciuda celor afirmate aseară, după partida cu Gloria Bistriţa.

"Nu ma retrag din fotbal, nu ii dau satisfactie lui Coltescu. A fost cea mai grea noapte din viata mea, m-am gandit tot timpul la ce decizie trebuie sa iau"
, a declarat Contra pentru PRO TV.

Apoi a continuat: "Nu merita sa iau decizia asta din cauza unui arbitru. Trebuie sa continuu sa imi ajut colegii, mai ales ca urmeaza meciurile din Europa League".

Reacţia jucătorului vine după ce directorul executiv al lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a oferit  în această dimineaţă prima reacţie oficială, pentru gsp.ro: "Nu ştiu încă dacă va fi amendat, dar gestul lui Contra nu este normal, aşa cum nu a fost normală nici eliminarea sa. Oricum, Poli nu stă într-un jucător".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
andrei00001
andrei00001  •  25 Iulie 2010, 20:20

Pai ce satisfactie sa-i dai, a zis Coltescu sa te retragi? Ai stat 10 minute pe teren dupa care ai dat cu pumnii si te-a dat afara. Ce vina are Coltescu in chestia asta. Aaa, ca tu vrei sa ne aburesti ca Coltescu e un arbitru de 2 lei, asta-i altceva. Dinadins amesteci mere cu pere, iti cauti scuze. Sa-ti fie rusine, mai bine uita-te in oglinda si cereti scuze. A zis si Petrovici ca de la eliminarea ta s-a pierdut meciu, sper sa te amendeze cu vreo $5000, vad ca toti de aici dau vina pe tine.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Iulie 2010, 17:22

Mare pacat ca nu mai e contra la nationala. Se potrivea de minune acolo.

buratino
buratino  •  25 Iulie 2010, 17:14

Doar un om slab, este alcatuit numai din instincte, ca omul primitiv, se poate vedea asta dupa figura lui. Ca si jucator de fotbal nu l-am agreat niciodata,chiar daca a jucat si pe afara.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close