FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra nu se joacă! Pune condiții dure pentru prelungirea contractului: "De ele depinde rămânerea mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 13:07

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, și conducerea echipei vor începe negorcierile pentru prelungirea contractului, care expiră în vară.

Contra a vorbit despre înțelegerea cu echipa alb-roșie și a dezvăluit ce vrea pentru a semna un nou contract cu Dinamo.

"Este posibil să semnez prelungirea. Sunt multe lucruri de stabilit în vara. Vom vedea ce condiții sunt și de ce are nevoie echipa. Dacă vom ajunge la un comun acord, rămân cu cea mai mare plăcere.

Dar depinde de buget și de ce obiective se impun. Trebuie să facem transferuri și să îmbunătățim infrastructura. La o echipă nu contează doar salariile, ci și celelalte lucruri ce țin de dezvoltare. Rămânerea mea depinde de trofee sau de alte obiective", a spus Contra la TV Sport ro.

Citește și: Contra, în război cu toată lumea » Atac la Andone și la un om din cadrul clubului: "Apar unii care dau în mine"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mplttev
mplttev  •  20 Martie 2017, 19:16

N-are nici o șansă, Negoiță e calic cu unghia în gât.

chris_bu67
chris_bu67  •  20 Martie 2017, 18:28
Postat de zecs93 pe 20 Martie 2017, 15:35

E clar, nu va ramane mai mult ca sigur, pai Negoita nu a vrut sa-i satisfaca pretentiile financiare lui Rednic care era super antrenor, dar mite lui Contra care va avea pretentii mult mai mari ( avand in vedere ca a antrenat in tari mult mai tari si mai banoase financiar) !!!

Dă-mi voie să cred că Cosmin e mai antrenor ca Rednic.Puriul e cam comisionar,poate cu Contra se va lărgi și zugravul puțin la buzunare

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Martie 2017, 16:01

S-a terminat bafta, s-a terminat valoarea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează