FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Contra și spaniolii plecați din cauza crizei, criticați de un campion cu Dinamo: „S-au plâns că n-au mașini. Să povestesc eu ce mașină conduceam?! Sunt dezamăgit de ei”

Borja Valle
Borja Valle

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 12:24 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 13:11

Cosmin Bărcăuan (42 de ani), campion cu Dinamo în 2004, spune că îi înțelege pe jucătorii spanioli care și-au reziliat deja unilateral contractul, dar crede că Borja Valle, Isma Lopez și Cosmin Contra ar fi trebuit să rămână și pentru ultimele 4 etape din acest an. 

 Cosmin Bărcăuan, fost fundaș la Dinamo la jumătatea anilor 2000, e dezamăgit de situația de la clubul cu care a luat un titlu și spune că nu vede nicio soluție pentru situația în care Dinamo va trebui să plătească datorii de 5-6 milioane de euro doar pentru salariile jucătorilor străini aduși în proiectul spaniol. 

 Fostul internațional român condamnă neplata fotbaliștilor, însă susține că momentul ales de aceștia să se despartă de Dinamo este nepotrivit: 

"Ei nu sunt obișnuiți. Am văzut că spuneau de mașini. Noi când eram la Dinamo aveam mașini?! Plus că nu treci Carpații să ajungi la Săftica. Eu îi înțeleg pe ei. Au stat trei luni neplătiți, pot să-și bage memoriul. E greu să stai 3-4 luni fără bani. Ai familie, ai copii. 

Dar asta cu mașinile, că trebuia să le schimbe mașinile că a venit iarna…Eu în Ucraina aveam un Volkswagen Bora, Raț avea o Skoda Octavia. Și erau niște vijelii și o iarnă… Ce puteam să spun când am venit cu echipa de la un meci în deplasare și nu ne-am găsit mașinile pentru că erau acoperit de zăpadă…?! Am luat hârlețul, am luat nisip și am deszăpezit mașina. Ok, e supărare, au avut în contract, nu au primit, asta e! 

Ne-au dat mașinile pe care le aveam în contract și ne-au zis că le vor îmbunătăți. A venit iarna și noi aveam aceleași automobile, așa că veneam la grămadă, cu jucătorii care și-au adus mașini mai bune din Spania 
-  Isma Lopez, pe Instagram

- Moderator: Bine că nu au primit o Dacia 1310 cum a primit cândva Napoli de la Mititelu… 
- Bărcăuan: Auzi, când ai salariu 30.000 de euro pe lună te duci și cu Dacia la antrenament. Te intereseză cu ce mergi la antrenament? 

EXCLUSIV Contra și spaniolii plecați din cauza crizei, criticați de un campion cu Dinamo: „S-au plâns că n-au mașini. Să povestesc eu ce mașină conduceam?! Sunt dezamăgit de ei”

- Te simt un pic dezamăgit pe jucătorii străini.
- Știi de ce?! Cât mai era până la sfârșitul turului? Patru etape! 10 zile? Mai stai etapele astea și vezi după aia. Ce putea să se întâmple în astea 10 zile? Ai avut răbdare trei luni, mai stai, mă, 10 zile și termină turul de campionat.  

- Ești supărat și pe Contra că a plecat?  
- (Se gândește) Dacă stăteau jucătorii, cred că trebuia să stea și el acolo. Mai erau câteva etape. Dar când nu mai ai de niciunele la antrenamente, nu mai ai staff medical...e greu. 

59 de meciuriși 17 goluri are Cosmin Bărcăuan în cele trei sezoane petrecute la Dinamo

Eu am avut mai mult de patru luni fără salariu la OFI Creta. M-am dus la conducere și i-am anunțat că merg la FIFA, dar discutam cu ei cu zâmbetul pe buze. Eu le-am zis că îmi depun memoriu, ei au zis “Ok. Mi-am luat banii până la urmă
- Cosmin Bărcăuan, campion cu Dinamo în 2004

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, mesaj pentru suporteri după ce a plecat de la Dinamo: „Vă rog să îmi iertați naivitatea. Nu mi-am imaginat niciodată asta”

Dinamo, probleme mari de efectiv înainte de meciul cu FC Argeș » TREI fundași centrali, indisponibili

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
rocky2
rocky2  •  07 Decembrie 2020, 10:20

La mintea lui daca mai pui 1leu iei un covrig!

mehighms
mehighms  •  07 Decembrie 2020, 08:29
Postat de 17nentori_17nimeni pe 04 Decembrie 2020, 14:05

IEI TREBE SA GIOACE GRATIS AICEA DOAR AM BATUT PE HAMBURG DE ACUMA INCOLO ADUCEM NUMA DE AIA CARE PLATESTE SA GIOACE LA CEA MAI TILTATA IECHIPA DE LA NOI

sa gioace :)))))))))))))))))

rocky2
rocky2  •  06 Decembrie 2020, 23:11
Postat de tororosso pe 04 Decembrie 2020, 15:23

La valoarea lor ,Trabantul era un lux . Bine că nu le-au dat o șaretă trasă de un catâr cu un morcov pus pe par in loc de schimbător de viteză. DA ! o să se spună cum că sau schimbat vremurile . Acum sportul se face doar pentru agoniseală . In ani 1970 , când primeam un trening nou din bumbac era o primă colosală . Azi , Merțane , Mc.Laren, Ferrari , vile cu piscine interioare și nelipsitele termite piți ce le sug bănuții .

Astia de acuma sunt primii la contracte babane si ultimii la jucat fotbal! Pe undeva are dreptate Barcauan!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează