FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI / FC SEVILLA - ARSENAL 3-1

Contra Stelei cu rezervele?

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2007 00:00

Chiar si dupa esecul de la Sevilla, managerul lui Arsenal sugereaza ca va folosi putini oameni de baza la returul cu Steaua

Steaua poate parasi Liga cu un rezultat onorabil pe 12 decembrie. Aproape sigur, Arsene Wenger nu va alinia echipa standard impotriva ros-albastrilor.

In urma infringerii suferite marti, prima dupa o serie pozitiva de 28 de partide, Arsenal a pierdut locul 1 si nu poate reveni la comanda grupei decit daca o invinge pe Steaua, iar Sevilla nu cistiga la Praga. Altfel nu va fi cap de serie la tragerea la sorti a "optimilor".

Totusi, chiar si in aceasta situatie, managerul sau nu vrea sa-si suprasolicite vedetele, lasind de inteles ca nu o va face nici la returul cu Steaua de pe Emirates. "Trebuie sa ne decidem. Decembrie va fi foarte incarcata si importanta. Nu ne ramine decit sa alegem intre competitii. Iar pentru mine, decembrie este luna Premier League".

Un aspect care va conta mult: la 4 zile dupa meciul cu stelistii, "tunarii" o vor infrunta pe Chelsea. si Wenger isi va menaja majoritatea titularilor pentru derbyul Londrei.

Pe 2 octombrie, Flamini s-a lipit de Dica. Pe Emirates, "decarul" stelist ar putea scapa de tenacele francez


Wenger in tribuna
"Cu Steaua, managerul lui Arsenal nu va avea voie sa stea pe banca, sa intre in vestiar sau in tunel". Acesta este comunicatul UEFA dupa ce Wenger a fost eliminat marti, in minutul 80. Francezul a protestat la o decizie a arbitrului Braamhaar, numindu-l "naiv" pentru ca "Sevilla tragea de timp", dar, desi a fost trimis in tribuna, a ramas pe teren, in spatele bancii de rezerve. si s-a certat cu al 4-lea oficial care insista ca nu i se permite sa stea acolo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează