FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra, știi în ce te bagi? S-ar putea lovi de o problemă neașteptată la Dinamo: "Nu, mulțumim!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 10:22

Aflat în pole-postion pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo după demisia lui Ioan Andone, Cosmin Contra s-ar putea confrunta în "Ștefan cel Mare" cu o problemă mai puțin așteptată. 

Chiar dacă a jucat la Dinamo timp de  trei ani, între 1996 și 1999, cel poreclit "Guriță" nu este unul dintre preferații fanilor dinamoviști. 

Motivul principal este reprezentat de faptul că, pe vremea când se afla la Poli Timișoara, atât ca jucător, cât și ca antrenor, Contra a avut o serie de replici acide la adresa lui Dinamo, fapt ce i-a deranjat pe dinamoviști, care îi considerau pe timișoreni unii dintre cei mai aprigi rivali. 

În plus, legăturile de rudenie pe care Contra le are cu membrii familiei Reghecampf ar putea fi încă un aspect care să stârnească nemulțumirile fanilor alb-roșii. 

De altfel, la un meci Dinamo - Poli Timișora din 2009, ultrașii din PCH au afișat un banner în care au contestat posibila venire a lui "Guriță" la Dinamo.

Aflat la acea vreme la Getafe, Contra a fost dorit cu insistență de Cristi Borcea, care dorea să aducă un fundaș dreapta cu nume în cazul în care Dinamo s-ar fi calificat în grupele Champions League. 

"Noi, cei ce Dinamo iubim / Cosmin Contra? Nu, mulțumim!", era mesajul afișat de dinamoviști la acea vreme. 

În cele din urmă, fostul fundaș dreapta al naționalei nu a mai ajuns în "Ștefan cel Mare".

Cine ar trebui să devină noul antrenor al lui Dinamo?

Cosmin Contra
Claudiu Niculescu
Altul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Februarie 2017, 13:22

La banii pe care-i ofera Negoita, cele mai viabile nume sunt: Claudiu Niculescu, Flavius Stoican si Ionut Chirila. Daca - Doamne Fereste! - accepta Cosmin Contra sa vina la Dinamo, inseamna ca "somajul prelungit" l-a adus in sapa de lemn, el acceptind 6.000 euro/luna (tarif standard pentru Negoita).

redbuldog
redbuldog  •  15 Februarie 2017, 12:59

Toata treaba e sa vina repede un Antrenor,fiecare ora de intarziere poate provoca noi dezastre...astfel ca sa fim eliminati dupa play-off si din cupe,si chiar mai rau,sa ne ,,zbatem" la retrogradare...

218163035298721
Eduard Girnita  •  15 Februarie 2017, 12:05

Bonetti!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează