FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contre între cei care vor să cumpere Dinamo: "Dinu vorbește prostii în legătură cu Țiriac și Lucescu. E și el la o vârstă înaintată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 10:13

Adrian Thiess, consultantul financiar care e în negocieri avansate pentru adcerea unui grup de investitori la Dinamo, îl contrează pe Cornel Dinu, care a spus că Mircea Lucescu și Ion Țiriac vor să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

"Știu că nu e adevărat tot ceea ce spune Cornel Dinu. E și el la o vârstă înaintată, îl înțeleg. Dinu vorbește prostii în legătură cu Țiriac și Mircea Lucescu. Eu reprezint un grup puternic extern, negocierile sunt serioase, iar eu pierd o jumătate de zi ca să le explic oamenilor ceea ce scrie presa de la noi, din postura mea de consultant. Oamenii citesc și urmăresc tot și nu știu ce să mai creadă din toate aceste manțocării.

Dacă tot vorbește Dinu de investitori, atunci de ce nu i-a adus de mai mult timp și s-a trezit acum? Dinu mă pune într-o situație penibilă, în loc să ne susțină. Mă deranjează această situație, iar eu am o problemă reală după tot ce a spus. Ce se vândă Dinu? El are 0,1% acțiuni", a declarat Adrian Thiess la TV Digi Sport.

"Am vorbit cu Mircea Lucescu. Este un dinamovist pur sânge, dorește să participe, dar mi-a spus că are rezervele lui față de ce s-a întâmplat în România. A zis că atunci când va reveni în țară va analiza proiectul și dacă va constata că e spre binele lui Dinamo va participa. Vom avea o discuție și în acest sens cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor 90 chiar a vrut să preia echipa" Cornel Dinu

Citește și: EXCLUSIV » Badea a adus cumpărător din Orient! "Vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1442432749389929
Marius Velcovici  •  28 Martie 2018, 20:15

Masonul a inceput sa caute portite de iesire. Cand vor ' pica ' asa-zisele negocieri cu fantomele din Orientul foarte indepartat , va aparea dolofanul sa ne spuna ca s-au retras aia din cauza unor declaratii de prin presa de ***...pardon scandal din Romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603333626579973
Mircea Deca  •  28 Martie 2018, 16:07

se vor investi atatea milioane de euroi in dinamo,pana vor clocii miliarde.................si dinamo va fi campioana in liga 4..............................

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  28 Martie 2018, 15:40

Bagati voi ,,strambe" ,*** ca atat sunteti in stare!***! N-am sa mai accesez pagina voastra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează