FOTBAL  »  Superliga  »  SLASK WROCLAW - RAPID, MÎINE, 21:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos a plătit 30.000 de euro şi Rapid e lăsată în Giuleşti pînă pe 30 octombrie » Acasă pe datorie

Suporterii Rapidului şi-au asumat plata celor 120.000 de euro rămaşi restanţi către clubul sportiv pînă la 30 octombrie
Suporterii Rapidului şi-au asumat plata celor 120.000 de euro rămaşi restanţi către clubul sportiv pînă la 30 octombrie

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 02:16

LPF insistă că meciul cu Chiajna se va juca tot la Piteşti, dar rapidiştii sperau aseară că vor obţine acordul televiziunii care va transmite meciul, Dolce Sport, pentru a evolua acasă chiar din această etapă


După o lună de exil, rapidiştii şi-au rezolvat în 24 de ore revenirea în Giuleşti. "Am semnat o nouă înţelegere valabilă pînă la 30 octombrie, adică timp de cinci meciuri. Dacă pînă atunci nu primim şi restul de bani, 120.000 de euro eşalonaţi pe cinci tranşe, convenţia cade şi echipa va primi din nou interdicţia de a mai folosi arena", a anunţat ieri preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu.

LPF: "Cu Chiajna, tot la Piteşti!"
Rapidiştii doresc să revină acasă chiar de duminică, de la meciul cu Chiajna, dar LPF nu e de acord. "Meciul se va juca la Piteşti, cum a fost programat iniţial. Regulamentul nu-ţi dă voie să schimbi locul de disputare a partidei decît dacă anunţi asta cu cel puţin 7 zile înainte", a precizat aseară Mircea Cezar Ionescu, şeful departamentului Competiţii al LPF. Totuşi, conducătorii din Grant mai sperau să-i înduplece în ultimul ceas pe reprezentanţii Ligii să schimbe programarea, dar pentru asta aveau nevoie de acordul televiziunii care va transmite meciul, Dolce Sport. În caz contrar, elevii lui Răzvan vor călca iar gazonul de acasă abia peste trei săptămîni, cu FC Braşov.

Fanii plătesc restul datoriei
Suporterii Rapidului şi-au asumat plata celor 120.000 de euro rămaşi restanţi către clubul sportiv pînă la 30 octombrie, banii urmînd să vină din încasările din bilete. Aşa cum Gazeta a informat la începutul acestei luni, la partidele cu Chiajna, FC Braşov, CFR Cluj, CS Mioveni şi Astra preţurile biletelor vor fi special mărite pentru a acoperi debitul. "Ar trebui să primim un miliard de lei după fiecare joc pentru stingerea datoriei. În plus, noul contract obligă Rapidul la plata utilităţilor şi a unei chirii de 1.000 de euro pe meci", a anunţat Vali Ionescu. Părţile au parafat noul acord doar după ce şefilor rapidişti le-a fost acceptată principala doleanţă: să plătească doar facturile proprii pentru utilizarea arenei, şi nu la comun, pentru toate secţiile care foloseau stadionul, cum era pînă acum.


30 de lei va fi preţul minim al unui bilet la următoarele cinci meciuri de acasă pentru ca ultraşii să reuşească să plătească la termen restul datoriei. Pînă acum, la meciurile obişnuite de acasă cel mai ieftin tichet era 10 lei

Declaraţii
"Sperăm ca echipa să învingă în Polonia pentru ca suporterii să ia cu asalt stadionul la meciul cu Chiajna şi încasările să acopere mare parte din restul datoriei către clubul sportiv"
Gigi Corsicanu, lider de galerie Rapid

"Nu e nici un fel de problemă dacă duminică vom juca în Giuleşti şi nu la Piteşti. Chiar ne-am bucura, doar sub presiune putem să ne dăm şi noi seama de forţa echipei noastre"
Eugen Trică, manager general Concordia Chiajna


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
masterrapid
masterrapid  •  17 August 2011, 15:43

eu tot cred ca meciul cu chiajna il vom juca pe giulesti defapt sunt sigur!!! HAI RAPID

cocolinococo
cocolinococo  •  17 August 2011, 12:48

ia sa te vedem doamn caciureac acum. cred ca ai niste datorii de platit.........

escobar
escobar  •  17 August 2011, 12:41

Ministerul Transporturilor este "campionul" datornicilor la bugetul de stat cu sume de ordinul miliardelor de euro(sa nu mai vorbim de Nicolaiciuc-TZeapa 800 milioane euroi - care sta bine mersi in USA); brusc s-au pus pe "produs" si vreau ca FC Rapid(brandul cfr) sa-i scoata din "galeata"!Copos a fost primul din tara care a construit o baza de antrenament(Pro Rapid),dar tot felul de papagali incearca prin orice mujloace sa-l discrediteze!!! In ce priveste "contributia in plus de 20 lei" la bilet suportata de suporteri ea chiar are o logica deoarece este mult mai mica decit costul unei deplasari aiurea = timp pierdut !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close