FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos: "Doar l-a motivat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Copos l-a aparat pe Marius Constantin, dupa ce fundasul i-a aplicat un cap in gura lui Emil Dica

Conducerea giulestenilor inca nu a stabilit cuantumul amenzii pe care o va primi Marius Constantin. Intre timp, fundasul a fost laudat de catre George Copos. "Nu cred ca Marius l-a lovit cu capul in gura! Nu cred, pentru ca el e un baiat deosebit, un om de echipa nationala. Marius Constantin a vrut doar sa-l motiveze pe Emil, sa-l determine sa fie mai concentrat la joc. Nu cred ca l-a lovit. Daca ar fi fost asa, Mircea Rednic mi-ar fi zis", a declarat Copos pentru NewsIn.

Fundasul l-a lovit cu capul in gura pe Dica, in finalul meciului de la Iasi, suparat fiind ca pitesteanul pierduse o minge din care Poli declansase un contraatac. Fotbalistii au avut liber ieri, asa ca jucatorii implicati in altercatie se vor revedea astazi la antrenament, cind Rednic va decide si valoarea amenzii pe care o va primi Constantin, in functie de incadrarea gestului sau in paragrafele din Regulamentul Intern. Suma pe care o va avea de platit aparatorul va fi, cel mai probabil, in jur de 5.000 de euro, adica 5 la suta din salariul sau anual de 100.000 de euro!

"A venit Rednic, a-nceput cu amenzile. E viata lui sa ia bani de peste tot, inclusiv de la jucatori. Gestul lui Marius e scuzabil pina la un punct, pentru ca la Rapid e presiune"
Marius sumudica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează