FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - RAPID, GSPTV ŞI FAZE LIVEVIDEO PE GSP.RO, ORA 17:00

Copos insistă pentru Lazăr, deşi Şumi nu l-a inclus în lot: "E o valoare care ne e necesară"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 16:14

Patronul George Copos explică de ce i-a cerut lui Marius Şumudică să-l reprimească pe Costin Lazăr la antrenanemte şi roagă fanii să nu-l mai înjure pe căpitanul echipei. Patronul echipei a postat pe blogul personal argumentele sale.


"Nu am intervenit niciodată în legătură cu componenţa echipei şi nici nu am să o fac vreodată. Dacă am uneori puncte de vedere în acest sens atunci înseamnă că am argumente. În cazul LAZĂR mi s-a spus în repetate rînduri, de însuşi Marius Şumudică, antrenorul Rapidului, specialist în care trebuie să am încredere, că Lazăr e unul din cei mai buni mijlocaşi din România, pe care şi el, şi orice alt antrenor, l-ar dori sub culorile echipei sale.

În prezent, dacă doreşte să joace în Europa, echipa trebuie să folosească tot ceea ce are mai valoros. Costin Lazăr reprezintă o valoare care ne e necesară. Îmi asum răspunderea acestei afirmaţii. Costin Lazăr e o capacitate pe care nu ne putem permitem să o neglijăm şi de care echipa are nevoie.

Desigur, mai sînt detalii care trebuie examinate şi rezolvate, inclusiv reluarea discuţiilor privind prelungirea contractului la Rapid. Costin Lazăr îşi doreşte acest lucru. Şi noi la fel !

Ceea ce primează în acest moment este performanţa sportivă a Rapidului. Restul, orgoliile rănite sau, cum ar spune nenea Iancu Caragiale, «onoarea nereperată» - despre astea vorbim altă dată. După calificarea în Cupele Europene. Ne «reperăm» atunci onoarea!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pancu1923
pancu1923  •  15 Aprilie 2011, 15:56

SUMI-SUMI -SUMI LASA-NE LASA-NE LASA-NE DEMISIA DEMISIA DEMISIA

bunicu
bunicu  •  14 Aprilie 2011, 18:55

Razvanik 31 intradevar Lazar a devenit CATASTROFA.

laurapidistul
laurapidistul  •  14 Aprilie 2011, 18:53

Sumi, mai batem si noi pe cineva? Chiar nici toparlani din Branesti nui esti in stare sa-i bati? Eu cred ca trebuie un soc la echipa , ce zici, mai stai?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează