FOTBAL  »  Superliga  »  MIRCEA LUCESCU ŞI RĂZVAN RAŢ AU FOST DECORAŢI LA COTROCENI

Copos: "Mircea Lucescu, Răzvan Raţ şi Răzvan Lucescu au plecat în fotbalul mare de la Rapid" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Patronul Rapidului, George Copos, spune că atît Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, cît şi Răzvan Lucescu, au plecat în fotbalul mare de la gruparea giuleşteană.
Copos: "Rapid l-a lăsat pe Mircea Lucescu să facă performanţă"  (video)

"Mircea Lucescu, Răzvan Raţ şi chiar Răzvan Lucescu au plecat în fotbalul mare de la Rapid. Raţ a fost jucătorul nostru, Mircea Lucescu a fost lăsat să plece la Inter deşi avea un contract ferm cu noi, iar Răzvan a fost antrenorul pe care noi l-am lansat în fotbalul mare prin performanţa pe care a realizat-o în Cupa UEFA. Am avut emoţii, Lucescu e un mare patriot, îşi iubeşte ţara, am fost mişcat de vorbele pe care le-a spus", a spus Copos la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  03 Iunie 2009, 20:17

Pentru Rapid _Visiniu Apreciez faptul ca esti rapidist.E o echipa frumoasa.Eu garantat nu sunt dinamovist.Daca doresti sa stergi rezultatele lui Mircea Lucescu perioada Dinamo tot nu poate fi pus in discutie faptul ca la momentul venirii sale la Rapid era deja un antrenor mare.Copos bate campii cu gratie.... dar tu ????

 •  03 Iunie 2009, 19:06

din cate stiu Mircea Lucescu a pelcat in fotbalul mare de la Dinamo. mai apoi a trecut si pe la rapid...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  03 Iunie 2009, 18:49

@Vlad...si tu esti nostim!N-are rost sa ne readuci aminte de dinamo dinainte de '89.Erau jucatori transferati numai prin ordin de partid(ca si la steaua).Din cauza voastra(a dinamovistilor) nu s-a mai decernat "gheata de aur"cativa ani la rand.Iordanescu a recunoscut ca l-a tinut inchis in cazarma o luna pe Popescu.Da-ti seama ce jaf faceau aia mai mari!Dar destul,ca iar ma injura necunoscatorii subiectivi!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează