FOTBAL  »  Superliga  »  TENSIUNI ÎN GIULEŞTI

Copos n-a fost la meci, iar la final s-a interesat cînd îi poate folosi pe Varga şi Bălan

tibi balan
tibi balan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Rapid nu a reuşit să utilizeze şansa enormă ivită de a trece în fruntea clasamentului şi în Giuleşti mocneşte  din nou revolta. Nu a fost nicio şedinţă la finalul umilinţei suferite contra Astrei, care a bătut echipa din Grant a doua oară în istoria confruntărilor directe, din simplul motiv că patronul lipsea din ţară.

 

George Copos s-a enervat de unul singur în străinătate, unde este plecat cu afaceri, dar a văzut meciul transmis în direct de Antena 1. A discutat doar la telefon cu principalul său colaborator, preşedintele Ion Taban, pe care l-a întrebat de ce nu este urgentat cazul Varga-Bălan pentru ca Rapid să-i folosească din nou pe jucători.

Chiar dacă se vorbeşte despre un înlocuitor pentru Manea, Copos evită deocamdată să se despartă de antrenor  deoarece acesta din urmă are sprijinul unei părţi a galeriei. Aseară, pe Giuleşti s-a scandat  din nou "Demisia", mai tare ca la meciul contra Unirii Urziceni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  19 Martie 2010, 15:29

hehehe ; "Cand ii pot folosi pe Varga si Balan? " intreaba Copos,pai daca i-ai folosit cu Poli si crezi ca ai dreptate poti sa ii folosesti oricand,hehehe,si pe Sapunaru poti sa il folosesti, la fel ca pe cei doi.

 •  19 Martie 2010, 14:25

Pana la urma de ce ne suparam? Noi am agonizat la Alba Iulia si de abia le-am dat un gol superb, insa norocos...Timisoara i-a zdrobit cu 6 - 0! La Iasi, fel Vasluiul i-a batut...si tot asa! Din pacate nu avem echipa si cred, cu toate ca Manea e rapidist, nu avem antrenor. S-a vazut clar si din avion ca Raduta visa, s-a vazut ca Iordache manca seminte si si-a dat seama de asta doar intr-un tarziu. Oricum nu si-a dat seama ca nu stiam ce sa facem cu mingea de la mijlocul terenului lor!

 •  19 Martie 2010, 13:41

copose, ii poti folosi oricand in meciuri amicale in liga a 4-a! enjoy yourself! :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează