FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos: "Nu ne deranja ca Răzvan Lucescu să fie antrenor la Rapid şi selecţioner în acelaşi timp"

George Copos
George Copos

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 22:01

George Copos, finanţatorul Rapidului, a spus că nu l-ar fi deranjat ca Răzvan Lucescu să fie antrenorul giuleştenilor şi al echipei naţionale. Acesta are mare încredere în noul antrenor al echipei spunînd că Lucescu Jr. a căpătat experienţă în mandatul la reprezentativa României

 

"Am forţat aducerea lui Răzvan după ce am văzut comunicatul FRF-ului. Lui Răzvan i-a prins bine experienţa la echipa naţională, a cîştigat foarte mult din asta. E un mare antrenor, un caracter deosebit şi de aceea e respectat de toţi jucătorii. Nu ne-ar fi deranjat ca Răzvan să fie şi antrenorul Rapidului şi selecţioner, dar nu s-a pus problema. Mircea Sandu era cel care trebuie să decidă. Cred că Răzvan va reuşi la Rapid, pentru că şi noi ne-am maturizat. Are un lot puternic şi o galerie unică. Are toate atuurile pentru marea performanţa la Rapid", a spus Copos la dolcesport.

Acesta a vorbit şi despre situaţia financiară a echipei: "Trebuie să facem rost de buget, ceea ce este cel mai greu. În fiecare lună vin litigii de sute de mii de euro. Am plătit datorii de circa 5 milioane de euro. Ne-am plătit toate obligaţiile".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
babausk
babausk  •  09 Iunie 2011, 11:57
Postat de vali12 pe 06 Iunie 2011, 22:33

sa inteleg ca va mandriti ca ati dat si voi un selectioner nationalei in 70 de ani de istorie si si ala e cel mai slab dintre toti ? :))) sunteti jalnici.

adevarul este ca voi dati in clocot de buni ce sunteti. totusi cati antrenori aveti voi ? sau nu mai vrea nimeni sa faca performanta ?

snoopmind
snoopmind  •  06 Iunie 2011, 23:05
Postat de vali12 pe 06 Iunie 2011, 22:33

sa inteleg ca va mandriti ca ati dat si voi un selectioner nationalei in 70 de ani de istorie si si ala e cel mai slab dintre toti ? :))) sunteti jalnici.

sa inteleg ca nu exista suporteri ai stelei? ci doar tin cu cine era pe primu loc? :)))

ubuka
ubuka  •  06 Iunie 2011, 22:58

Da ce agitaie pe creierele steliste. Da oare va baga cine in seama fetitelor? Imi este mila de voi cand vad cum traiti prin fotbal fara sa stiti ce inseamna sa fii suporter. Vorbind de prezent steaua e 0 siRapid 0,1. Mai sus ca voi dar nu extraordinari. Dar totusi mai sus sa nu va luati nasul la purtare cocoseilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează