FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-UNIREA URZICENI, VINERI, 20:30, ANTENA1, FAZEVIDEO ŞI LIVETEXT GSP.RO

Copos pune presiune pe Lazăr: "E timpul să vedem cît de rapidist e căpitanul"

Costin Lazăr, stînga, în duel cu Artiom Karamian
Costin Lazăr, stînga, în duel cu Artiom Karamian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 16:18

Patronul Rapidului s-a implicat în negocierile cu Lazăr şi încearcă să-l convingă pe acesta să accepte prelungirea angajamentului. "I-am făcut o ofertă, cred eu, de nerefuzat. Oricum, este ceasul în care vom vedea cît de rapidist este căpitanul echipei noastre!", a scris Copos pe blogul său.

Şeful din Grant a vorbit şi despre Bozovici: "Un mare jucător. Un om de caracter. Un om de echipă. O valoare, ca sportiv şi ca om. Sîntem un club privilegiat pentru faptul că avem ocazia de a colabora cu astfel de jucători. Bravo, Bozovici!".

George Copos mai speră încă să-l aducă pe Ioniţă în Giuleşti, chiar dacă Şumi a spus că nu-l vrea doar pînă la vară: "Facem mari eforturi pentru a-l avea alături de noi. Azi e ultima zi în care mai putem acţiona. Decizia finală aparţine antrenorului Şumudică".

Oferta pentru Lazăr se ridică la 630.000 de euro pe o perioadă de trei ani. Lazăr susţine că este mulţumit de sumă, dar ar vrea contract pe patru ani.

Bozovici poate cîştiga 540.000 de euro în trei ani dacă acceptă actuala ofertă a clubului din Grant. Impresarul muntenegreanului susţine însă că fundaşul stînga are o ofertă mai consistentă de la Partizan Belgrad, pe care o va alege dacă giuleştenii nu-şi îmbunătăţesc propunerea.


.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gabriel_tabacaru
gabriel_tabacaru  •  09 Martie 2011, 13:46

si are dreptate sa vedem valoarea lui lazar k chiar nu merita banii pe care ii cere..... e timpul sa demonstreze fiecare ce stie si cat de mult isi da sufletul pe teren.... iar sumudica ar trebui sa vina cu mai multe indicatii de pe margine... sa fie prieten cu jucatorii(ex. roman) sa intre si sa aiba si o minima incredere in unii... sumudica nu trebuie doar sa se manifeste in mii si mii de feluri....trebuie sa dea indicatii si sa studieze mai mult profilul fiecarui jucator advers si cu cine poate sa se impuna in locul ala...

razvan2007
razvan2007  •  24 Februarie 2011, 13:10

e pe naiba rapidist parca vad k pleaca la dinamo asta vrea sa isi asigure pensia de acum

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  24 Februarie 2011, 11:00

sper ca Lazar sa fie tratat ca atare in cazul in care nu vrea sa semneze cu Rapid pentru ca nu ii ajung banii sau anii...Nu vad diferenta fata de cazul Coman. Daca va dovedi peste trei ani ca inca are valoare de Rapid, si ca inca merita sa primeasca 220.000 de euro pe an, la 32 de ani cat o sa aiba, nu cred ca vor fi probleme in reprelungirea contractului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează