FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:30, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos respinge ideea întoarcerii lui Şumudică în Giuleşti: "Nu mai antrenează aici pînă nu face performanţă reală"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 18:52

George Copos, patronul Rapidului, îl anunţă pe Marius Şumudică să-şi ia gîndul de la o revenirea în Giuleşti pînă nu va reuşi să rămînă cel puţin doi ani la o echipă cu care să facă şi performnaţă.

"Atîta timp cît Marius (n.r. - Marius Şumudică) nu va reuşi să aibă un parcurs de cel puţin doi ani la o echipă, cu care să facă performanţă reală, problema revenirii lui în Giuleşti nu se pune, atîta timp cît eu răspund de destinele Rapidului! Clubul nostru are un antrenor bun, în care continuăm să credem, şi în care vom crede şi mai mult peste 2 ani.

Motiv pentru care demersuri făcute pe lîngă suporteri, sponsori ori apropiaţi ai echipei, nu vor avea nici o şansă de reuşită. Ar fi bine ca ele să înceteze", se menţionează într-un comunicat al acţionarului rapidist.

Citeşte şi: Şumudică a demisionat azi-noapte! Edi Iordănescu refuză oferta lui Porumboiu

"Performanţa nu se realizează cu orgolii"
George Copos a explicat că Şumudică "este un reprezentant marcant al noului val de specialişti" şi "un om dedicat şi de caracter". "Există însă, după părerea mea, o mare problemă a lui Marius Şumudică. În doar cîţiva ani cariera lui de antrenor l-a dus pe băncile tehnice ale unor echipe importante din Liga I, într-un timp mult prea scurt. Lista echipelor din Prima Ligă pe la care a trecut Marius este considerabilă: Astra, Gloria Bistriţa, Rapid, Braşov, Vaslui.

Dacă luăm în consideraţie şi echipele Rocar, Berceni, Inter Gaz, Progresul şi Farul Constanţa, pe care le-a antrenat, lista devine chiar impresionantă. La nici una din aceste echipe, cu excepţia Rapidului, Marius Şumudică nu a stat mai mult de o jumătate de sezon. Performanţa nu se realizează nici cu orgolii, nici cu ambiţii, nici cu nervi. Se realizează cu răbdare, cu calm, cu dăruire şi cu muncă constantă. Cu continuitate, nu cu salturi", a adăugat Copos.

Acţionarul majoritar susţine că ideea schimbării conducerii tehnice, lansată de finanţatorul Gigi Becali, este doar o tactică de a destabiliza echipa Rapid înaintea partidei cu Steaua din această seară. "Distinsul domn GI (n.r. - Gigi Becali) este, uneori, plin de un umor "specific" lui. Alteori umorul lui este, în mare măsură, lipsit, de legătura cu realitatea", a mai spus Copos.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
adyssulovecrysa
adyssulovecrysa  •  25 Septembrie 2012, 03:58

si B-etoistu de sabau ce experienta are??? k a promovat`o pe tg mures:)) si a facut 2-3 egaluri cu steaua si dinamo ;) sa ne lase k ne duce la vale,dak nu deja suntem :( AFARAAAAAAAAA ....si sa vina HIZO SAU SUMI k aias antrenori

iustin81
iustin81  •  24 Septembrie 2012, 22:46

...atita timp cat il mai tzi pe habarnistul de Sabau ai mari sanse sa ajungi in liga II`a.

ady_adriano
ady_adriano  •  24 Septembrie 2012, 22:38

AFARA SABAU, ADU MAI COPOS UN ANTRENOR CU PERFORMANTE, CA NELUTU NU ARE ASA CEVA, DACA TOT O INTORCI ASA! DIN CAUZA LUI NU MAI VINE NIMENI LA STADION.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează