FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-1

Copos s-a supărat pe jucători: "La valoarea lor şi la banii pe care îi cîştigă, ar trebui să dea mai mult" :X

George Copos nu a fost mulţumit de prestaţia Rapidului
George Copos nu a fost mulţumit de prestaţia Rapidului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 13 august 2011 23:16

Patronul Rapidului, George Copos, a vorbit despre prestaţia giuleştenilor la Buzău, dar şi despre stadiul negocierilor cu Ministerul Transporturilor în privinţa reîntoarcerii pe stadionul din Giuleşti.

"Nu mai contează cum a fost meciul, importante sînt cele 3 puncte, reprezentanţii lui Slask nu au avut ce să vadă, asta contează. Cred că Răzvan a gîndit foarte bine meciul, odihnindu-i pe Deac, Herea şi Bozovici. Pentru noi este foarte important meciul de joi, am obţinut 3 puncte în condiţiile în care jocul nu a fost unul extraordinar.

Bravo ploieştenilort pentru spirit şi pentru cum au luptat. Cred că la valoarea lor şi la salariile mari pe care  le cîştigă, jucătorii Rapidului ar trebui să dea mai mult şi aştept mai mult de la ei.

Sper să ajungem la o înţelegere cu Ministerul Transporturilor, vineri am pregătit un act adiţional la contract, dar din păcate cei de la Clubul Sportiv vor ca noi să le plătim cheltuielile, să suportăm bugetele celorlalte secţii ale clubului şi nu se poate aşa ceva. Va fi foarte greu să luăm o decizie în legătură cu ce vom face, cred că cei de acolo sînt iresponsabili, vor trebui să suporte furia sutelor de mii de rapidişti", a spus George Copos la finalul partidei cu Petrolul.

Rapid a învins cu 1-0 la Buzău, golul înscris în poarta Petrolul fiind marcat de Daniel Pancu, în minutul 87. VIDEO » Vezi golul lui Pancu din minutul 87!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
jumega
jumega  •  14 August 2011, 00:41

povesrea asta le-o spio si la aia de la motoare electrice, pe care-i platesti cu salariul minim pe ec, si fac motoare electrice numai pt export si costa bani grei! dar deh, asa esti tu invatat sa faci matzau gros, luand de la altii !!! loteria, hoteluri, fabrici.....si prostii sa traga pt tine, javra comunista!!!!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  14 August 2011, 00:32

pe scurt:surdu,burca,aprostol nu sunt fotbalisti.si herea e tot varza.jucator de nationala sa sara sub minge si sa se duca ca prostul cu mingea in picioarele adversarilor nu am vazut pana la el.copoase!tu chiar crezi ce-ti spun toti stelistii din presa ca esti candidat la titlu?nu avem nici un atacant (sburlea are explozia intarziata,casio e smecher,surgu nu da gol nici de pe linia portii).in plus.nu am vazut mobilizare azi (o fi pt adormirea polonezilor).sa te chinui atata cu o echipa de B(atrani) care a avut ocazii tot cat noi,e tragic.o sa avem viata grea in campionat.iar in cupe nu prea vad sa ajungem nici la grupe,ca de cand e pe bani buni,toti pun osul,iar noi,nu stim sa jucam asa

a.hitler
a.hitler  •  14 August 2011, 00:23

bucurate ma macar cand castigi ... deaia nu aveti noroc voi astea ...... zici ca esti frate cu JiJi .... .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează