FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Corespondenţă din Turcia // Băluță e sigur! Reacția vedetei de la CSU Craiova după ce Becali a anunțat că ar putea plăti clauza

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 13:33

Deși Gigi Becali anunță că se gândește să achite clauza de 3 milioane de euro a lui Alexandru Băluță, atacantul de 24 de ani, este decis să continue la CSU Craiova.

"Nu vreau să mai vorbesc despre telenovela transferului la FCSB. Nu mă privește. Gândul meu este la Craiova. Domnul Becali își dorește foarte mult să mă ia și mi-a crescut cota, dar atât. Nu se pune problema transferului la FCSB. Vreau să câștig trofee cu Craiova", a spus Băluță după amicalul oltenilor cu SV Meppen, 2-4.

Băluță are 8 goluri în acest sezon de Liga 1, în care a bifat 18 meciuri. Este la Craiova din 2014, adus de la Viitorul. A mai jucat la Chindia Târgoviște.

2.000.000 €
este cota lui Băluță, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
firaldo
firaldo  •  15 Ianuarie 2018, 13:41
Postat de gizeh pe 14 Ianuarie 2018, 13:57

mai era un zmeu care facea declaraţii asemanătoare pe numele lui ... ivan .

Ce fraier Ivan asta,a avut tupeul sa refuze 150.000 de euro pe an de la Becali si s-a ratat in Rusia cu un salariu de 600.000 de euro pe an,saracul muritor de foame ce a ajuns,este?:))))Ala a castigat intr-un an cat a castigat Pintili de cand e la FCSB,despre ce *** vb?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  15 Ianuarie 2018, 13:27

Daca Baluta semna cu fcsb...Messi era junior pe langa valoarea lui,toti fcsbistii i erau la picioare si il comparau cu Ronaldo sau Messi,toti incepeau sa numere sutele de milioane de euro pe care o sa plece afara,dar daca nu vrea sa semneze cu fcsb...e slab bre,ce sa caute aici,nici nu e inalt...nu are bre fizic de fcsb,ce sa facem cu el,si nici nu are valoare,e jucator umflat.Astia sunt fcsbistii,oameni lipsiti de bun simt si ipocriti,imi aduc aminte cum il facea gras si umflat pe Aliberbec,cum a semnat cu el...este cel mai bun atacant al universului...hai sa fim seriosi...si astia se pricep la fotbal,lor trebuie sa le explici de branza,lapte,oi sau berbeci....nu de bun simt.Atunci cand ai idol un fost puscarias...un cioban...ce poti sa ceri de la ei?

capca1
capca1  •  15 Ianuarie 2018, 10:02

Un eventual transfer al lui Băluță la echipa inițialelor care nu înseamnă nimic ar fi un simplu moft al lui Becali, pentru că postul pe care acesta joacă este acoperit iar sosirea lui nu ar rezolva vreo problemă a echipei. Mai degrabă ar mai trebui un fundaș central de valoare .Dar, mă rog, e stilul de management al transhumanței :”Pohta ce-am pohtit!”. Iar Băluță face și el pe prințesa, ”îmi stă gândul numai la fericirea clonei craiovene”. Sanchi, dacă-i dă mioriticul 20.000 de euro pe lună o să și spună că el, de mic, era FCSB-ist, deși, pe vremea copilăriei lui echipa lui Becalui nu exista !!! Până la urmă, este sportiv, cariera lui e scurtă, ar trebui să aibă inteligența să aleagă bine. În lume au fost sportivi mari care au ales, în anumite momente să joace la echipele care le-au oferit contracte mai avantajoase. Ioan Chirilă a spus că, în proporție covârșitoare, marii sportivi trebuie să fie conștienți că, în afara carierei sportive sunt ratați în orice alt domeniu. Deci, să-și folosească abilitățile pentru a-și asigura veniturile pentru restul vieții.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează