FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA // VIDEO Viitorul împarte baza și hotelul cu Galatasaray + surpriză la antrenamente pentru Hagi

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 16:32

Sueno Deluxe din Belek nu este gazdă doar pentru Viitorul lui Gică Hagi. Konyaspor, Bursaspor, Hansa Rostok, dar mai ales Galatasaray sunt și ele în același resort de lux. Echipa pe care Hagi a reprezentat-o atât de pe teren, cât și de pe bancă, chiar s-a antrenat în același timp cu Viitorul.  

Galatasaray, lot de 5 stele 

Fernando Muslera, Steven Nzonzi, Younès Belhanda, Ryan Babel, Emre Mor sau Radamel Falcao au fost despărțiți de doar o tribună de echipa lui Gică Hagi. Nu puține sunt momentele în care cele două formații se întâlnesc, fie că este în Restaurantul Hotelului sau în zona de relaxare.

Hagi, iubit necondiționat 

Complexul e invadat de suporteri ai formației „Cim Bom Bom", care-l solicită la poze pe idolul de pe „Ali Sami Yen". Inclusiv echipa GSP a avut accesul facilitat în complex atunci când a anunțat că participă la ședința de pregătire a echipei lui Gică Hagi. „Hagi the best in the world" sau „Hagi number 1" au exclamat toți cei care asigură paza resortului.

Surpriză la antrenamentul Viitorului 

Echipa lui Gică Hagi a susținut dimineață un antrenament de aproximativ o oră și 20 de minute pe terenul de lângă hotelul unde este cazată în Belek. Viitorul a avut parte de o surpriză la începutul ședinței de pregătire.

Juniorii de la Prosport Focșani au venit să se pozeze și să ia autografe de la vedetele lui Gică Hagi.  

Liber la antrenament 

Printre cei mai solicitați jucători a fost brazilianul Rivaldinho, care cu greu a scăpat dintre copiii dornici să ia o amintire de la fiul lui Rivaldo. Gică Hagi de asemenea a fost și el răbdător cu puștii și n-a ocolit niciunul dintre ei.

A existat și o poză de grup, o amintire de neprețuit pentru micuții din Focșani. Puștii au luat apoi loc în tribune preț de 15 minute, au scandat „Viitorul, Viitorul", „România, România" și la final au aplaudat preț de câteva zeci de secunde în semn de mulțumire că au fost primiți la antrenament.

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA // VIDEO Viitorul împarte baza și hotelul cu Galatasaray + surpriză la antrenamente pentru Hagi

vezi și:

Cristi Săpunaru, revenire la Rapid?! Daniel Pancu: „Cu el pe teren nu am mai avea nicio problemă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
stoichkov10
stoichkov10  •  11 Ianuarie 2020, 18:55
Postat de Ion Ion pe 11 Ianuarie 2020, 17:35

" minge " !!!!

Ion, ion, care -i numele, care-i prenumele?

110050670309137
Ion Ion  •  11 Ianuarie 2020, 17:35
Postat de mutulica10 pe 11 Ianuarie 2020, 17:08

Nu inteleg aceasta pauza competitionala asa lunga , vremea a fost exceptionala pentru fotbal , cand incepe campionatul uitam sa mai dam cu piciorul in mingie

" minge " !!!!

mutulica10
mutulica10  •  11 Ianuarie 2020, 17:08

Nu inteleg aceasta pauza competitionala asa lunga , vremea a fost exceptionala pentru fotbal , cand incepe campionatul uitam sa mai dam cu piciorul in mingie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează