FOTBAL  »  Superliga  »  

Corespondență GSP din Turcia » EXCLUSIV CS U Craiova mai pregătește un transfer! A fost testat de Mangia în primul amical al iernii și ar putea semna zilele viitoare

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 14:10

CS U Craiova a disputat azi primul amical al iernii. Oltenii au suferit o înfrângere surprinzătoare cu SV Meppen, echipă din Liga a 3-a din Germania, scor 2-4. (detalii pe larg, aici)

În primul test din Turcia, Mangia l-a utilizat în repriza secundă și pe croatul Dominik Glavina, jucător care se află în prezent liber de contract.

Atacantul de 25 de ani a avut o evoluție apreciată, a și ratat o oportunitate imensă, iar staff-ul oltenilor a luat decizia de a-l testa în continuare în viitoarele amicale din cantonament.

În cazul în care va confirma, sunt șanse mari ca Glavina să semneze cu a treia favorită la titlu din Liga 1. 

Glavina are 25 de ani, evoluează ca atacant, dar poate fi utilizat și ca extremă stânga și al doilea vârf. A jucat de-a lungul carierei pentru NK Varazdin, Beitar Ierusalim, Slaven Belupo, Inter Zapresici și Rudar Velenje. 

A JUCAT CU dINAMO

În vara lui 2011, pe vremea când avea doar 18 ani și jumătate, Glavina evolua pentru NK Varazdin, echipă croată care s-a duelat cu Dinamo în turul III din preliminariile Europa League.

Glavina a jucat pentru Varazdin în toate cele 180 de minute ale "dublei" câștigate de Dinamo cu 4-3 la general și a avut evoluții consistente, fiind notat în ambele partide cu 6 de Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2108684866020945
Constantin Emanuel  •  18 Ianuarie 2018, 00:33

Forza Știința,!

326192847795467
Juventin Bianconero  •  15 Ianuarie 2018, 00:38
Postat de Radulescu Aurel pe 14 Ianuarie 2018, 18:46

La ce aparare are Craiova ,exact croatul asta le lipsea.Azi am vazut o echipa din Liga 3-a germana cu cel putin doua clase peste craioveni.Asta ca vezi doamne,ca a fost amical,bla-bla,nu tine,ca am vazut la nemti,si jucatori de valoare,si tactica de joc,si conditie fizica,dar si antrenor.Vai de fotbalul romanesc!!!

Azi ai vazut o echipa germana batand in repriza a doua rezervele craiovei. Cu titularii a fost 1-0 la pauza. Si ca bonus pt tine , mangia nu a fost pe banca ci in italia la un deces in familie.

zihuatanejo
zihuatanejo  •  14 Ianuarie 2018, 19:42
Postat de observator_federal pe 14 Ianuarie 2018, 17:47

Craiova s-a confruntat oficial cu echipe din străinătate doar în meciurile cu Milan, când, jucând onorabil, a fost apreciată ca o bună echipă de serie B italiană. Eu zic să nu te pronunți foarte critic despre Universitatea, așteaptă mai bine desfășurarea meciurilor cu Lazio ale vicecampioanei din Liga I.

Mai nou esti prazar, alpine?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close